Lewnidas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2009 εκανα μια βλακεια στo bios σχετικα με oc και την ωρα που πηγε να μπει στα windows κολλησε υστερα μετα την επανεκκινηση που εκανα μου εμφανιζει ενα welcome screen και μου λει to begin click on username οπου δε3ια δεν υπαρχει κανενα user name ,εκανα ctrl alt del πατησα το user κωδικο δεν ειχα παλι δεν με αφηνει να μπω μεσα!μηπως τρεχει κατι με το activation των windows? παρακαλω βοη8ηστε μπας και αποφυγω το φορματ!!:help1::help1::help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Αύγουστος 25, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2009 To oc δεν έχει σχέση με το λειτουργικό όσο αναφορά τη λειτουργικότητα του!Βοηθήσε μας, πες μας τι Windows έχεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Αύγουστος 25, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2009 windows xp sp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Αύγουστος 25, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2009 Πάτησες απλά μόνο enter?Αν μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία να δούμε τι εννοείς ακόμα καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Αύγουστος 25, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2009 φιλαρακια μου βγαζει με το που παει να φορτωσει τα win μια εικονα και αριστερα λεει to begin click on username και μετα δε3ια δεν εχει κανενα username και κατω αριστερα λεει το shudown δεν εχω αλλες επιλογες μου φαινετε παρα πολυ δυσκολο πρωτη φορα συνανταω και γω ενα τετοιο προβλημα ειμα χρονια xrhsths tων winxp!μαλλον 8α παω για 7 και 8α κανω φορματ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Αύγουστος 25, 2009 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2009 Δοκίμασε να μπεις σε safe mode, σαν Administrator και να αλλάξεις τον default user!Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Αύγουστος 26, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 παιδια ευχαριστω για την βοη8ηεια αλλα δυστυχως δεν μπορεσα να βγαλω ακρη τεσπα κα8ε εμποδιο σε καλο γιατι εβαλα τα win7 ultimate και απλα γουσταρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Αύγουστος 26, 2009 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 Σίγουρα είναι μια καλή αλλαγή! Welcome to the club!!!:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.