Jump to content

Wireless problem

Ασόβιος

Recommended Posts

Eδω και ενα μηνα εχει χαθει μυστηριωδως η ασυρματη συνδεση που εχει ενα pc μου. To pc αυτο χρησιμοποιει εναν usb ανταπτορα και επικοινωνει ασυρματως με ενα SpeedTouch 585. Πλην ομως εδω και ενα μηνα το router αυτο δεν το εντοπιζει... εντοπιζει αλλα στη γειτονια αλλα οχι αυτο.

Ξαναπερασα τους drivers του ανταπτορα, χωρις αλλαγη.

Αν επιχειρησω να τρεξω τον Network Setup Wizard εντοπιζει τον ανταπτορα μεν, αλλα μου λεει οτι ειναι disconnected... Πιο συγκεκριμενα, λεει

Some of the computer's network hardware is still disconnected. Before you can continue, you must either plug in or otherwise connect all of your hardware, or select "Ignore disconnected network hardware".

Tι σημαινει αυτο και τι πρεπει να κανω εγω:wassat:

Μήπως έχεις ορίσει σαν hidden το ssid και επειδή δεν το βλέπει δεν μπορεί να συνδεθεί? Είχα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με ενα linksys wireless usb και το πρόβλημα λύθηκε μόλις το ssid έγινε φανερό.

Φιλε μου, ακριβως το linksys wireless usb εχω κι εγω.

Λες να ορισα hidden το ssid χωρις να το καταλαβω? Σε ποιο απ τα 2 pc εγινε αυτο? Πως το ξε-οριζω?

Ο wizard γιατι μου λεει οτι "some of the computer's network hardware is still disconnected" ?

Tι γινεται τελικα, δεν θα βοηθησει κανεις? Εχω απελπιστει...:weep:

Στη σελιδα του router (http://192.168.1.254) -Home Network-Wireless

φαινεται μεν το pc αλλα με inactive status. Πως θα γινει να το κανω παλι active?

Δοκίμασε να κάνεις disable-enable το wireless στο router σου.

Δοκίμασε αν το usb wifi μπορεί να συνδεθεί σε κάποιο άλλο ασύρματο δίκτυο.

Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω κοίτα μήπως κατά λάθος έχει γίνει hidden το ssid, και θα συμπληρώσω μήπως έχει μπει το pc σου σε mac-address deny list.

Πως κανω disable/enable το wireless?

Ο usb ανταπτορας βλεπει πολλα δικτυα στην περιοχη(μονο το δικο μου εχει παυσει να βλεπει). Να συνδεθω δεν γινεται γιατι ολα αυτα ειναι κλειδωμενα με passsword απ τους κατοχους τους.

Πως τσεκαρω αν εχει γινει hidden το ssid ή αν εχεi μπει σε mac-address deny list?

Πως τσεκαρω αν εχει γινει hidden το ssid ή αν εχεi μπει σε mac-address deny list?

Από τις ρυθμισεις του router σου στην καρτέλα wireless. Γιατι δεν κἀνεις ενα reset και να setαρεις απο την αρχή το ασυρματο δικτυο δεν θα σου πάρει πανω από 10 λεπτά.

Πως κανω disable/enable το wireless?

Από το web interface του router.

Ο usb ανταπτορας βλεπει πολλα δικτυα στην περιοχη(μονο το δικο μου εχει παυσει να βλεπει). Να συνδεθω δεν γινεται γιατι ολα αυτα ειναι κλειδωμενα με passsword απ τους κατοχους τους.

Βρες κάποιο ασύρματο ξεκλείδωτο σε κάποιο συγγενή-φίλο.

Mπορεις να μου πεις που ακριβως? Εγω κοιταξα λεπτομερως και τo βλεπω ok.

Βρες κάποιο ασύρματο ξεκλείδωτο σε κάποιο συγγενή-φίλο.

Nα μετακομισει ο συγγενης-φιλος κοντα στη περιοχη μου ωστε να ειναι εντος εμβελειας λίγο δυσκολο...

Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μου, και να μπορεσω να μπω σε ξενο δικτυο τι να το κανω? Εγω θελω να μπω στο δικο μου για να χρησιμοποιησω και το Remote.

Ομοιως οπως και στο πρωτο:)

Δοκιμασε να συνδεθεις σε κανα ασυρματο αλλο να δεις καταρχας αν μπορεις...ετσι θα δεις οτι δε φταιει το USB κ θα ειναι στο ρουτερ καποια ρυθμιση...για να ξερουμε κ εμεις που ειναι το προβλημα!βασηκα κανε ενα reset to router στης εργοστασιακες ρυθμισης κ παρτα ολα απο την αρχη!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.