Noobster Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2009 Έκανα αίτηση για να βάλω HOL απο ΟΤΕ . Απο βλακεια μου τους ειπα οτι θελω μονο τηλεφωνια ( ξεχασα το ιντερνετ ) , λενε οτι τηλεφωνο θα εχω την ιδια μερα κιολας ( @@ εχουν περασει 4 μερες απο τοτε π το ειπαν ) , αλλα εγω τηλεφωνο δεν εχω λενε θα στειλουν καποιο τεχνικο αλλα ουτε καν μου εχουν πει ποτε θα ερθει .. για το ιντερνετ ειπαν πως σε 7 μερες θα ειμαι ΟΚ ( σε 2-3 μερες απο τοτ π το ειπαν ) . Τηρουν τις προθεσμιες που δινουν ? η θα περιμενω ενα 2μηνο+ οπως στην Forthnet ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 24, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 άμα τους τα πες όσο πρόχειρα έγραψες και αυτό το post να περιμένεις κάνα 2μηνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Αύγουστος 24, 2009 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Vm2oyynssEQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 24, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 άμα τους τα πες όσο πρόχειρα έγραψες και αυτό το post να περιμένεις κάνα 2μηνο.Και αν πήρες τηλέφωνο όπως επέλεξες και την κατηγορία που δημοσίευσες το θέμα σου, βράσε ρύζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.