Jump to content

CROSSFIRE DISABLED ADAPTER προβλημα!

Theorw

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια!

Να πω πρςτα οτι δεν συνηθιζω με το καθε μικροπροβλημα να ζηταω βοηθεια χωρις να προσπαθησω πρωτα αρκετα...

Επι του θεματος

Εχω 2 4850 σε κρισφαιρ εδω και καιρο κ τελευταια,1-2 βδομαδες οποτε του καπνισει μ πεταει απενεργοποιημενο κροσφαιρ και στο ccc αναφερει την 2η καρτα ως DISABLED ADAPTER!!!

Την παρουσιαζει κανονικα με ολα τα στοιχεια σε πληρες bandwidth κλπ αλλα ως απενεργοποιημενη.

Ολο το πρωι δεν εκανα αλλη δουλεια απ τον να βαζω βγαζω καρτες και drivers (με driver sweeper!)

Στους 9.8 δεν αναγνωριζε καν την καρτα τη μια...

Τωρα εχω 9.6 που τουλαχιστον την αναγνωριζουν...

Ξερει κανεις τι πρεπει να γινει?

Συνηθω με κανα 2 επανεγκαταστασεις εφευγε το θεμα.

Τωρα ομως.???

Παλι τα ιδια.Φευγω το μεσημερι και τον κλεινω με το crossfire να λειτουργει.Τον ανοιγω τωρα το βραδυ παλι τα ιδιαααα...

Η 1η καρτα σε 1χ bandwidth η 2η σε 16χ και disabled...

Που να ριξω τις υποψιες??????

Πιστευβ οτι ειναι θεμα λογισμικου και conflict αναμεσα σε οδηγους καρτων μητρικης και windows...

Λετε να λυθει με format?

Eχει τ αντερα του το πισι...:weep::weep::weep::weep:

Ευχαριστω αλλα ευτυχως που προσπαθω παντα να αποφευγω το φορματ!!!

Απλως φαινεται εχουν αποφασισει μεταξυ τους οι καρτες και η reference pcb προτιμαει το κατω σλοτ ενω η non reference το πανω!!!

Τις εβαλα ετσι και ολα ειναι οκ!!!

Ανακαλυψα και ενα ξεχασμενο hdmi καλωδιο απ την παλαι κραταιη 3870 ΤΟΞΙΚ και ειμαι αρχοντας!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.