zed's dead Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2009 Καλημέρα, μόλις έχω κάνει φορματ τον υπολογιστή της δουλειάς μου. Πέρασα τα xp ενώ μέχρι τώρα είχα τα 2000. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να εγκαταστήσω τους drivers της οθόνης μου. Είναι μια Eizo flexscan L551. Έχω κατεβάσει την τελευταία έκδοση και ενώ κάνω κανονικά τη διαδικασία μέσω του device manager ορίζοντας το φάκελο όπου έχω ρίξει τα αρχεία δεν βρίσκει τον driver. Φυσικά δοκίμασα και το cd που συνόδευε την οθόνη χωρίς αποτέλεσμα. Στα 2000 δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Η πλάκα είναι ότι η κάρτα γραφικών μου (nvidia riva tnt2) όταν κάνω δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας μου δείχνει κανονικά στο όνομα της οθόνη όμως τα windows επιμένουν ότι είναι οθόνη τοποθέτησης και άμεσης λειτουργίας. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ
tasatva Αύγουστος 24, 2009 #2 Αύγουστος 24, 2009 Γιατί θές να βάλεις τον driver της οθόνης, εφόσον λειτουργεί με τον driver των windows ?Μήπως χρησιμοποιείς των x86 αντί του x64 ή αντίστροφα ?Σου βγάζει κάποιο μήνυμα όταν τον εγκαθιστάς ?
zed's dead Αύγουστος 24, 2009 Author #4 Αύγουστος 24, 2009 @mandridis To σωστό driver βάζω και δεν βγάζει κάποιο μήνυμα απλά δεν τον βρίσκει. Βασικά ήθελα να βάλω τον driver της οθόνης γιατί μου τα δείχνει καπως θολά. Εκτός αν φταίει η κάρτα γραφικών. Απλά στα 2000 έβλεπα μια χαρά.@mech5107 Λες ότι θα δείχνει το ίδιο ε? Οπότε το αφήνω όπως είναι...
tasatva Αύγουστος 24, 2009 #5 Αύγουστος 24, 2009 Θολά ??Κατί άλλο θα φταίει, δέν είναι ο driver πάντως του monitor, είναι ανευ σημασίας συνήθως, εκτός άν συνοδεύεται με κανένα πρόγραμμα ρυθμίσεων όταν η οθόνη δεν έχει (βλέπε LG) Παίξε με τις ρυθμίσεις έιτε απο τα windows, είτε απο την οθόνη, μπορεί κάτι να έχει αλλάξει με πρίν.
zed's dead Αύγουστος 25, 2009 Author #6 Αύγουστος 25, 2009 Τελικά βρήκα νεότερη έκδοση του driver της κάρτας γραφικών και με λίγο πείραγμα όλα είναι καλύτερα... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.