jax7480 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2009 Το θεμα ειναι απλο...μεγαλο case... Οχι τοσο απλο ομως. Μεγαλα cases υπαρχουν αρκετα. Ποιο θα βολεψει ειναι το θεμα.Ο υπολογιστης αποτελειται απο τα παρακατω αυτη την στιγμη (τα αναφερω για να δειτε τι πρεπει να χωρεσει).Μητρικη-επεξεργαστης κτλ ειναι γνωστα.Δυο καρτες γραφικων, ενας Perc 5/i ,6 δισκοι SATA, 2 SSD, ενα DVDRW, μια αντλια Swiftech MCP655, ενα 3πλο ψυγειο Thermochill μαζι με τους ανεμιστηρες, το τροφοδοτικο εννοειτε. To tank προτιμω να το εχω απ'εξω.αυτη την στιγμη ολα αυτα στο Lian-Li V2010A χωρανε λιγακι στριμωγμενα (οι 2 δισκοι SATA ειναι εξω σε case δικο τους).Το κουτι πρεπει να αλλαχτει δυστυχως. Δεν εμεινα και τοσο ευχαριστημενος απο το Lian-Li τελικα παρα τα 250€ που κοστισε.Αυτη την φορα ψαχνω κατι που να μου κανει την δουλεια μου ετσι οπως ακριβως την θελω. Να τα χωρεσει ολα μεσα ανετα και να εχει και λιγο ακομα...Τελος να ειναι μαυρο.Προτασεις για συζητηση ευπροσδεκτες....edit: To πιο σημαντικο ειναι να περασει WAF. Που σημαινει οτι λυσεις σαν κιβωτια ή με πολλα φωτακια δεν περνανε....
theovaz Αύγουστος 23, 2009 #2 Αύγουστος 23, 2009 Silverstone tj07?Χωράει άνετα το 3πλό στο κάτω διαμέρισμά του και την αντλία επίσης στο κάτω μέρος ή στο πάνω.Επίσης είναι μάυρο.
jax7480 Αύγουστος 23, 2009 Author #3 Αύγουστος 23, 2009 Το tj07 ειναι πιο μικρο απο αυτο που εχω τωρα.
SLN Αύγουστος 24, 2009 #6 Αύγουστος 24, 2009 To mozart νομιζω δεν παιζει να χωραει τριπλο ψυγειο χωρις καποιου ειδους μοντιφα/πατεντα/whatever. 2 διπλα ανετα... αλλα τριπλο?Αν το βαλεις διπλα στην μητρικη στην θεση των 3 12ρηδων της προσοψης στριμωπωλιαζει πολυ το ζητημα γιατι ειναι στενο κουτακι...
jpavly Αύγουστος 24, 2009 #7 Αύγουστος 24, 2009 Εγώ θα έπαιρνα ένα έπιπλο τηλεόρασης και θα το μοντάριζα να τα πάρει όλα μέσα όπως θέλω. Αν δεν σε χωράει το Lian Li πόσο πιο μεγάλο νομίζεις ότι θα περάσει από WAF?
ΝTG Αύγουστος 24, 2009 #8 Αύγουστος 24, 2009 Το cosmos S θα σου εξαφανισει το τριπλο και την αντλια.Ημουν σε παρομοια θεση καμποσο καιρο πιο πριν.Ηταν και το πιο user friendly κουτι για να δεχθει τριπλο, ...δεν εβρισκα αλλη λυση για μενα.Αντε να χρειαστεις ενα 4->3 module για δισκους ακομαΝομιζω περναει και την πιστοποιηση waf ...αν ενοχλει ο οχι-και-τοσο-ενοχλητικος κοκκινου φωτισμου ανεμηστηρας μπροστα ,απλα τον αλλαζεις.
Κοπρίτης Αύγουστος 24, 2009 #9 Αύγουστος 24, 2009 ΤJ-07 με καταλληλες μοντεςπαιρνει το τριπλο κατω και εχει χωρο για 5-6 δισκουςΤο cosmos απο την αλλη τα παιρνει out of the boxαλλα θα εχει προβλημα με τις τρυπες του thermochill (εφοσον ειναι το παλιο σχεδιο)Τα stacker 83x επισης παιρνουν τριπλο στο πατωμααλλα οχι thermochill (εκτος και εαν μπουν ροδακια 7 εκ ωστε να το σηκωσουν αρκετα απο το δαπεδο)και υπαρχει παντα και το σεναριο μονταρισματτος του δικου σου κουτιουπου εχει χωρο απλα θελει καποιες μικρομετατροπες ωστε να τα παρει ολα μεσα τακτοποιημενα.εκτος απο αυτα που απαριθμησες πρινποσοι δισκοι και οπτικες θα μπουν συνολικα?δε ενδιαφερει το ATX,BTX?παραθυρο θα μπει?
jax7480 Αύγουστος 24, 2009 Author #10 Αύγουστος 24, 2009 Εγώ θα έπαιρνα ένα έπιπλο τηλεόρασης και θα το μοντάριζα να τα πάρει όλα μέσα όπως θέλω. Αν δεν σε χωράει το Lian Li πόσο πιο μεγάλο νομίζεις ότι θα περάσει από WAF?Μα δεν ειναι το θεμα το μεγεθος στο Lian-Li. Η εργονομια ηταν το θεμα. Ηθελε μονταρισμα παντου για να μπουνε ολα.μονταρισμα στο κατω μερος για να φυγουν οι δισκοι απο εκει και να μπει το ψυγειο. Μονταρισμα μετα με cages στις 5.25 θεσεις σε 3.5 για να μπουν οι δισκοι και λοιπα....Δεν ειπα οτι δεν χωραει, απλα λογω του οτι δεν ειναι φτιαγμενο απο το εργοστασιο να παρει υδροψυξη αναγκαστικα μονταρεις και χανεις χωρους, που αν ηταν μελετημενοι απο την αρχη θα βολευονταν ολα πιο ανετα.Εκτος αυτου, απο την πισω μερια δεν περνανε τα τοσα καλωδια ή μαλλον περνανε μεν, αλλα ειναι θεοστραβο το πλαϊνο.:nono:και υπαρχει παντα και το σεναριο μονταρισματτος του δικου σου κουτιουπου εχει χωρο απλα θελει καποιες μικρομετατροπες ωστε να τα παρει ολα μεσα τακτοποιημενα.εκτος απο αυτα που απαριθμησες πρινποσοι δισκοι και οπτικες θα μπουν συνολικα?δε ενδιαφερει το ATX,BTX?παραθυρο θα μπει?Θελω να παραμεινει ATX γιατι ειναι απο την αριστερη πλευρα του επιπλου που το εχω και στα αριστερα του το κουτι θα εχει χωρο. Οι δισκοι οπως ειπα ειναι 4 ή 6 SATA,2 SSD και ενα οπτικο + οτι θελω και παραθυρι.
jois21 Αύγουστος 24, 2009 #11 Αύγουστος 24, 2009 840... (το εχω κολλημα τελευταια)Παιρνει ολα τα 3πλα (και monsta), ετοιμες 7χ3.5'', οι ssd, το ντραιβ στα 5.25'' και αρκετος χωρος για την 655. Φωτακια δεν εχει και οι i/o θυρες ειναι στη κορυφη. Mειον οτι το μαυρο ειναι ακριβοτερο του ασημι και το παραθυρο στα εξτρα.
jax7480 Αύγουστος 24, 2009 Author #12 Αύγουστος 24, 2009 Εριξα μια ματια στο 840 (μαυρο) και μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα.Αυριο θα το ριξω και μια ματια στο Πλαισιο απο κοντα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.