dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2009 έχω μια bluray ασυμπίεστη ταινία m2ts η οποια έχει srt υπότιτλους...πως βάζω να παίξουν οι υπότιτλοι...(έχω το powerdvd9, VLC, WMP "το KM στα 7 για κάποιο λόγο δεν τρέχει")edit: αυτό μου βγάζει ο KM όταν πάω να τον τρέξω "Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permissions to access the item" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_chris_g Αύγουστος 23, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2009 Aπο το VLC επέλεξε settings> preferences> video> subtitles και στο Browse βάλε το path των υπότιτλων με αυτό το τρόπο τους επιλέγεις χειροκίνητα. Προσπάθησε και πες μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Αύγουστος 23, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2009 Aπο το VLC επέλεξε settings> preferences> video> subtitles και στο Browse βάλε το path των υπότιτλων με αυτό το τρόπο τους επιλέγεις χειροκίνητα. Προσπάθησε και πες μου.nope Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Αύγουστος 24, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 γινεται ετσι με το VLC, ωστοσο δε με εχει ικανοποιησει σαν προγραμμα στην αναπαραγωγη m2ts, συχνα-πυκνα μου χαλαει την εικονα και αλλα bugs.Η πιο καλη λυση ειναι να χρησιμοποιησεις το TSMuxer. Εισιγαγε του το m2ts αρχειο σου και μετα το SRT, αν θες κοβεις και κανενα αχρηστο audio stream απο το m2ts και μετα του επιλεγεις να βγαλει output "blu-ray structure". Το αποτελεσμα το παιζεις χωρις προβληματα με οποιοδηποτε bluray player (powerdvd/Totalmedia theatre). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Αύγουστος 24, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 γινεται ετσι με το VLC, ωστοσο δε με εχει ικανοποιησει σαν προγραμμα στην αναπαραγωγη m2ts, συχνα-πυκνα μου χαλαει την εικονα και αλλα bugs.Η πιο καλη λυση ειναι να χρησιμοποιησεις το TSMuxer. Εισιγαγε του το m2ts αρχειο σου και μετα το SRT, αν θες κοβεις και κανενα αχρηστο audio stream απο το m2ts και μετα του επιλεγεις να βγαλει output "blu-ray structure". Το αποτελεσμα το παιζεις χωρις προβληματα με οποιοδηποτε bluray player (powerdvd/Totalmedia theatre).Nope X2:wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Αύγουστος 24, 2009 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 ο τροπος με το TSmuxer ειναι εγγυημενος....το εχω κανει σε πανω απο 20 ταινιες επειδη κατεβαζω πληρη bluray και σε οσα δεν εχουν ελληνικους υποτιτλους τους προσθετω ετσι...Σε ποιο σημειο κολλησες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Αύγουστος 25, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2009 δεν ξέρω η ταινία είναι καταραμένη... στο wmpclasic παίζει τους υπότιτλους αλλα και χωρίς να κάνω tpt την ταινία... ...μέτο mouxer ότι convert και να το έκανα δεν τους παίζει με την καμια ούτε το vlc, ούτε το powerdvd, ούτε ο wmplayer (τους υπότιτλους) ο ήχος μέσο του wmpclasic είναι άθλιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Αύγουστος 25, 2009 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2009 με το TSMuxer, οπως σου ειπα, πρεπει να επιλεξεις το αποτελεσμα να ειναι Blu-ray Disc, και εφοσον το κανεις αυτο, δε θα μπορεις να το παιξεις με vlc/wmp κλπ....δε θα ειναι πια ενα m2ts αρχειο αλλα συνολο απο φακελους που πρεπει να ανοιξεις με εφαρμογη που να παιζει bluray (powerdvd/TMT). Εκει εφοσον αρχισει να παιζει η ταινια, με δεξι click επιλεγεις και τον υποτιτλο σου αν θες να εμφανιζεται η οχι...Εφοσον τελος παντων θες να παιξεις με media player classic, αφου δεν εχεις σωστο ηχο, κατεβασε και εγκατεστησε αυτο και ξαναδοκιμασε :http://cccp-project.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.