Jump to content

Ζητείται εξωτερικό DVD-R/RW για (επαν)εγκατάσταση λειτουργικού

αρης_τζ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

Σε έναν φορητό minipc Sony Vaio VGN-UX180series, έχω εγκαταστήσει dual operating system (Ubuntu 9.02,WinXP Service Pack2). Παρατήρησα ότι το μηχάνημα είναι πολύ γρήγορο και φιλικό προς εμένα τον χρήστη με το linux ubuntu και το χρησιμοποιώ άψογα για τα μικρά πράγματα που θέλω να κάνω ταυτόχρονα όπως Internet surfing,printing documents,hard disk defragmentation..

Από την άλλη πλευρά, όταν μπαίνει σε περιβάλλον WinXP, το μηχάνημα αργεί :p να εκτελέσει ουσιώδη απλά πράγματα όπως system checkdisk από την msdos utility. Παρατηρώ επίσης ότι οι browsers αργούν να ξεκινήσουν μετά το click-on στα εικονίδια στο desktop. Σκέφτηκα ότι ίσως φταίει το γεγονός ότι ο σκληρός δίσκος είναι τύπου NTFS και όχι FAT32 αφού στην εγκατάσταση το άφησα έτσι και δεν ζήτησα μετατροπή σε FAT32.

Ζητάω για αυτό ένα εξωτερικό DVD-R/RW για να το συνδέσω με την micro pc συσκευή SonyVaio και να κάνω ένα system checkdisk και να δω εάν κάποιο αρχείο είναι corrupted στην εγκατάσταση που έχω τώρα.:lock:

Περιμένω κάποιον από Αθήνα που μπορεί να με εξυπηρετήσει :help1:να κανονίσει μια συνάντηση μαζί μου:meeting: για να δανειστώ το DVD-R/RW για να το χρησιμοποιήσω όπως προανέφερα.:hug::hug:

• 2 weeks later...

Βρήκα εξωτερικό drive και έκανα 'repair' με αντιγραφή όλων των αρχείων από CD Windows XP Service Pack I στο σκληρό δίσκο όπου ήταν εγκατεστημένο το λειτουργικό σύστημα.

Αν και έκανε αντιγραφή έφτασε σε κάποιο σημείο μετά την επανεκκίνηση και ζητά κάποια άλλα αρχεία τα οποία εμπεριέχονται στο cd αλλά δεν μπορώ να τα αντιγράψω. Έτσι κόλλησε το setup στο σημείο αυτό!:giveup:

Ξεκίνησα μια νέα fresh installation σε κάποιο αλλο σημείο hard drive και προχωρά πάλι εκ νέου..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.