chrisbmw150 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2003 Σκεφτομαι για αγορα 9800 προ .. εχει κανεις καμια ιδεα που μπορω να βρω... με σχετικα καλη τιμη.... εχω βρει γυρω στα 380 ευρω Εχει κανεις τιποτα αλλο υπ'οψη του ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Σεπτέμβριος 22, 2003 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2003 plaisio εχει την Powercolor κοντα στα 440ο rRootx εχει την crucial και την πηρε απο εξω σχετικα σε καλη τιμη ,βγες βρε και βοηθα τον ανθρωπο να δει τι σημαινει 9800χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 22, 2003 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2003 380 ευρώ, είναι πολύ καλή τιμή, καπου 410 μου βγήκε η crucial, μαζί με μεταφορικά από Αγγλία.... Βέβαια, το pcb είναι ολόιδιο με το reference της ati, όπως και πολλές άλλες κάρτες....Υ.Γ. Γιάννο, έχω πείξει φίλε στη δουλειά, ελπίζω αύριο/μεθάυριο να δω τι ψάρια πιάνει η καινούργια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisbmw150 Σεπτέμβριος 22, 2003 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2003 καταλαβα... οποτε ειμαι σε καλο δρομο ... δε περιμενω να βρω και κατω απο 380 shido.. αποφευγω να βλεπω τι κανουν modded καρτες.. γιατι μπαινω σε πειρασμο.. και δε θελω να χασω εγγυηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Σεπτέμβριος 22, 2003 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2003 ολα βγαινουν αν γινει σωστη δουλεια χεχε βλεπε πχ Rootx..... αλλα και χωρις mod ειναι γρηγορες οι μαμημενες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 22, 2003 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2003 Μod απο γνωστο <<τρελλο παιδι>> δεν φαινεται....lifetime παιρνει η καρτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Σεπτέμβριος 26, 2003 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2003 Rootx η καρτα απο αγγλια εχει εγγυηση και αν ναι?πως γινεται η αντικατασταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 26, 2003 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2003 Η crucial δίνει limited lifetime εγγύηση... επειδή κατέστρεψα την δική μου, η αντικατάσταση έγινε ως εξής :τους τηλεφώνησα και με πηρε τεχνικός τους, για τα σχετικά(συμπτώματα, πιθανούς τρόπους αποκατάστασης, κλπ κλπ). Όταν είδε και απόειδε ο κακομοίρης, μου έστειλε με μειλ το RMA number.Έστειλα την κάρτα με ταχυδρομείο(προτίμησα express-συστημένο, κάπου 8 ευρώ), ημέρα Πέμπτη, πληρώνοντας τα μεταφορικά της αποστολής, και ημέρα Τρίτη την είχα στα χέρια μου, χωρίς καμμία επιπλέον επιβάρυνση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Σεπτέμβριος 27, 2003 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2003 Οποτε η Crucial ειναι μια καλη λυση και οικονομικη!εεε???πητε μου γιατι εχω τρελαθει τον τελευταιο καιρο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisbmw150 Σεπτέμβριος 27, 2003 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2003 νομιζω πως πολυ καλη επιλογη ειναι για ακομα μια φορα το e-shop.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.