Jump to content

ebay USPS αργοπορια

thanoulis34

Recommended Posts

Γεια χαρα! εχω παραγγειλει ενα μικτη απο το ebay αξιας 170 euros ασφαλισμενο απο τις 4 Aυγουστου, απο εναν τυπο που εχει οnline store με feedback 25000 περιπου. Δεν εχει φτασει ακομα τιποτα σπιτι μου. Μου ειπε οτι μου το εστειλε με USPS. Μου εδωσε ενα tracking number που λεει οτι το δεμα μου εχει φτασει Ελλαδα στις 13 Αυγουστου. Δεν βρισκω ομως πως να επικοινωνησω με την USPS δε φαινεται να εχει καποιο branch Ελλαδα και email δε μπορω να τους στειλω μεσω του site τους. Ειναι δυνατον να ειναι Ελλαδα εδω και τοσες μερες το δεμα και να μην εχει ερθει σπιτι? Πρεπει να παω ΕΛΤΑ να το ψαξω μηπως λογο διακοπων αργουν απο εκει? Εαν θελω να παρω πισω τα λεφτα μου τι να κανω?

ευχαριστω

Π@π@ρι@ με όλη την σημασία της λέξης...

Το θέμα με τα ελτα εχει παραγίνει...Δευτέρα πάνε ψάχ' το φίλος, standard είναι Ελλάδα σε κάποιο ράφι και περιμένει τους αργόσχολους. Πιθανότατα στο πιο κοντινό σου κατάστημα.

Το tracking τους είναι εντελώς χάλια και κανένας δεν το ανανεώνει...

Παρόμοια περίπτωση, με δέμα απο Αθήνα για Πάτρα το έψαχνα κάνα μήνα και έλεγε οτι είναι στο Ρουφ, αλλά τελικά ήταν Πάτρα όλον αυτό τον καιρό.

Αλλή φάση με δέμα από UK ήρθε και έφυγε 2 φορές για UK, επειδή...δεν υπάρχει επειδή...απλά έτσι γούσταραν...άσχετα που εμένα με γ@μhσ@n κανονικότατα.

Ασε 100 φορές χειρότεροι από το e-shop...

καθαρα "random" ειναι και σε ποιον θα "πεσεις"... παραγγελια που έγινε μια δευτερα απο amazon.uk, τεταρτη!! ηρθε το ειδοποιητηριο απο τα ελτα της μυρινας (λημνος) για να το παραλαβω...

ένα καλό λούσιμο @^&*&^&%$ θέλουν αλλά δεν το λέμε 1 μέρα δουλειά την κάνουν 10 οι άχρηστοι , το tracking σου είναι σωστό σκέψου πόσες πιθανότητες θα έχει να εστηλε ο δικος σου και άλλο δέμα στην ελλαδα και να φενετε στα Ελτα (ελληνικη ταλεπωρια τα λεω εγω)

Εξαρτάται απο τον αποστολέα. Αν το δέμα είναι express mail international ή priority mail ερχεται στο σπίτι με πορτα-πορτα,

αν ειναι απλό (το πιο πιθανο γιατι τα express σε 5-7 μέρες είναι σπιτι σου) περιμένεις το ειδοποιητηριο απο τον τοπικό ταχυδρόμο.

Εγώ απο πρόσφατη αγορά που έκανα,το δέμα στάλθηκε με USPS,το δέμα το παρέλαβα προσωπικά απο υποκατάστημα ΕΛΤΑ.

Η όλη διαδικασία απο την στιγμή που πήρα το track num ήταν μία εβδομαδα και αυτό γιατί πήγε στο υποκατάστημα και μία ειδοποίηση δεν άφησαν όταν ήρθαν και δεν με βρήκαν(3 μέρες κράτησε αυτή η διαδικασία άρα 4 μέρες απο αμερική ακόμα και τελωνείο πέρασε),πάλι καλά που την εψαξα την δουλειά και πήγα και το παρέλαβα και γλίτωσα την περαιτέρω καθυστέρηση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.