hurin Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2009 Παιδιά χρειάζομαι την βοήθειά σας. Εδώ και κανά 2 μήνες αντιμετώπίζα κολλήματα του υπολογιστή, τις περισσότερες φορές αφού τον άφηνα ανοικτό το βράδυ το πρωί δεν "ξύπναγε", όμως ήταν κανα 2 φορές τη βδομάδα και δεν έδινα σημασία.Τώρα όμως κολλάει 2 και 3 φορές καθημερινά, είτε σε gaming, είτε σε ταινία ή και σε απλό σερφάρισμα στο ιντερνετ. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε το πρόγραμμα της Asus για overclocking/underclocking της cpu, όμως δεν ήταν αυτό.Το σύστημα είναι default.Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Αύγουστος 22, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2009 απο θερμοκρασίες πως εισαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Αύγουστος 22, 2009 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2009 memtest έτρεξες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Αύγουστος 22, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2009 Μήπως πέρασες κάποιο πρόγραμμα ή σύνδεσες κάποια συσκευή και μετά άρχισανε τα κολλήματα; Μπορεί να είναι και μνήμη, μπορεί όμως να είναι και τα win φορτωμένα με προγράμματα και να θέλουν φρεσκάρισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Αύγουστος 22, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2009 απο θερμοκρασίες πως εισαι?Είμαι με υδρόψυξη και έχει νορμάλ θερμοκρασίες. Κολλάει ακόμα και σε idle!Έτρεξα το memtest (5 passes) και δεν έβγαλε errors.Αναρωτιέμαι ποιό πρόγραμμα μπορεί να το κάνει αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vazelos Αύγουστος 22, 2009 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2009 Κοιτα, εγω σε πρωτη φαση θα εκανα ενα ωραιο φορματ (βασικα δεν ξερω αν στο εκανε σε καθαρα windows),για να αποκλεισεις το ενδεχομενο να φταιει το λειτουργικο,κατι που ειναι πολυ πιθανο και ειναι και η καλυτερη περιπτωση...Μετα αν συνεχισει εχεις σιγουρα προβλημα hardware και μπορει να ειναι οτιδηποτε (εχω δει κολληματα σε δικα μου μηχανηματα σχεδον απο τα παντα, ακομα και τροφοδοτικο),που σημαινει αρχιζεις να αλλαζεις κομματια και βλεπεις ή το πας καπου να το κανουν αλλοι για σενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Αύγουστος 22, 2009 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2009 Είμαι με υδρόψυξη και έχει νορμάλ θερμοκρασίες. Κολλάει ακόμα και σε idle!Έτρεξα το memtest (5 passes) και δεν έβγαλε errors.Αναρωτιέμαι ποιό πρόγραμμα μπορεί να το κάνει αυτό...Αυτό για να το μάθεις, μόνον αν κάνεις format και περνάς το κάθε πρόγραμμα και το δουλεύεις λίγο ή δουλεύεις λίγο στο pc και σου κάνει το κόλλημα. Πήγαινε και στην Προβολή Συμβάντων μήπως αναφέρει την εφαρμογή που προκαλεί κόλλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Αύγουστος 23, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2009 Τα ίδια προγράμματα που εγκαθιστώ πάντα έχω και τώρα, δεν είναι φορτωμένο το σύστημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Αύγουστος 23, 2009 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2009 Κάνε ένα έλεγχο με το memtest τις μνήμες. Κάνε επίσης στο σκληρό σου με το πρόγραμμα που υπάρχει στο site του σκληρού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
armored Αύγουστος 23, 2009 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2009 κάνε τον κόπο και δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Οκτώβριος 20, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Επανέρχομαι στο θέμα καθώς το πρόβλημα παραμένει. Όταν το σύστημα παγώνει (freeze), το ποντίκι (logitech g7) δεν λειτουργούν τα πλήκτρα για αλλαγή του dpi και τα φωτάκια του μένουν αναμμένα-παγωμένα και αυτά.Αφού κάνω επανεκκίνηση, δεν λειτουργεί η κάρτα ήχου(!!!).Επίσης σε άσχετες στιγμές όταν πάω να γράψω κάτι (π.χ. αναζήτηση στο google) μετακινείται μόνη της η παύλα και αντί να γράψω "κολληματα" γράφω "αταμηλλοκ", και το οποίο διορθώνεται όταν παίξω με τα πλήκτρα για αλλαγή του dpi.Δεν την παλεύω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Νοέμβριος 7, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 Μια βοήθεια ρε παιδιά! Τα έχω δοκιμάσει όλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 7, 2009 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 Μήπως τα έφτυσε το τροφοδοτικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Νοέμβριος 7, 2009 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 To G7 σου κάνει νούμερα? Δοκίμασες άλλη έκδοση mouseware? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Νοέμβριος 7, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 Μήπως τα έφτυσε το τροφοδοτικό;Είναι μια πιθανότητα, όμως τί ρόλο παίζει στο ότι δεν βλέπει την κάρτα ήχου στην επανεκκίνηση?To G7 σου κάνει νούμερα? Δοκίμασες άλλη έκδοση mouseware?Παλιά το είχα χωρίς drivers, τώρα τρελαίνεται αν δεν του βάλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Νοέμβριος 16, 2009 Author #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2009 Άλλαξα mouse (razer mamba ftw) και το πρόβλημα παραμένει. Το ενοχλητικό είναι ότι δεν κολλά σε τακτά χρονικά διαστήματα αλλά όποτε να'ναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Μάϊος 3, 2010 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2010 Επανέρχομαι στο θέμα μιας και το πρόβλημα παραμένει. Αυτή τη φορά κόλλησε ενώ συνομιλούσα στο skype. Κολλάει ο κέρσορας αλλά για 6-7 δευτερόλεπτα άκουγα κανονικά τον συνομιλητή μου, χωρίς αυτός να με ακούει, και εν τέλει κολλά και ο ήχος, εμφανίζοντας μια bsod που έλεγε για nv4disp.Είναι ο ένοχος η κάρτα γραφικών? Τους drivers τους αλλάζω κάθε φορά που η nvidia βγάλει νέους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Μάϊος 24, 2010 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 Τελικά θα με τρελλάνει εντελώς. Αν το σβήσω, μετά δεν μπουτάρει, ανάβουν φωτάκια και γυρίζουν οι ανεμιστήρες αλλά σε 5 δευτερόλεπτα σβήνει.Το περίεργο είναι ότι για να μπουτάρει, πρέπει να χτυπήσω το κουτί στο δεξί πλαινό.Δεν μπορώ να βγάλω άκρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 27, 2010 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2010 Εχω και εγω το ιδιο προβλημα .Το pc freez-αρει οτι ωρα του ρθει και θελει να το κλεισω απο το on/off και να μετα να το ξανανοιξω.Το ειχα 3ghz,το βαλα 2.66 που ειναι το default του E7300 και παλι ομως τα ιδια.Περασα και 5 tests στο IntelBurn Test.Καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 27, 2010 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2010 αφήστε μόνο τον σκληρό με το λειτουργικό επάνω και με μια μνήμη ραμ επίσης δοκιμάστε και άλλη κάρτα γραφικών όλα τα παραπάνω βήμα-βήμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.