Jump to content

ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

spama

Recommended Posts

βασικά πιο πολύ μ' άρεσε το domain...

...κρίμα ρε παιδιά που το χαραμίσατε (γνώμη μου πάντα)

απλά δεν ξέρω κατά ποσο κολλάει να ακούσεις Σωκράτη Μάλαμα μετά από Quen..

...40kbps? τι στην εποχή τις PSTN είμαστε ρε παιδιά? (γνώμη μου πάντα X2)

Γιατί πρέπει να έχει συμβάσεις η μουσική ποιός μας τόμαθε αυτό; και κλασσικά μουσική μππορεί να ακούσεις μετά από μάλαμα γιατί μπορεί νάχουν την ίδια βάση, αρκεί να κολλάνε τα συγκεκριμένα κομμάτια.

Το ρεμπέτικο δε είναι πιο ροκ από πολλά ροκ κομμάτια. (φαντάζομαι ξέρετε τι είπε ο χέντριξ για τον χιώτη).

Τώρα δεν φταίμε εμείς για το 40 αλλά το upload που δίνει ο οτε στην dsl!

Γιατί πρέπει να έχει συμβάσεις η μουσική ποιός μας τόμαθε αυτό;

Έτσι ήταν πάντα τώρα οι CDjs το ξεφτιλίσανε και τα μηδενίσανε όλα...

...κάποτε άμα ο Dj έκανε άκυρη αλλαγή του κόβαν το μισό μεροκάματο και άμα τα bpm δεν πέφταν σωστά στην αλλαγή (με βινύλια παρακαλώ) του το κόβαν ολόκληρο το μεροκάματο (Ask Νίκος Τσαούσης η αλλιώς μεθεονα για τους πιο γνωστες).

Τώρα δεν φταίμε εμείς για το 40 αλλά το upload που δίνει ο οτε στην dsl!

Όπως έλεγε ο (δεν θυμάμαι ποιος, πάντως κάποιος διάσημος ήταν): "δεν με νοιάζει πως θα γίνει με νοιάζει να δουλεύει!"

..τι με νίζει άμα στον φούρνο της γειτονιάς ανατινάχτηκε η μηχανή για την ζύμη και δεν μπόρεσαν να ψήσουν ψωμί, νηστικός δεν θα μείνω για αυτόν τον λόγο...

(Γνώμη μου πάντα)

Σεβαστή η γνώμη σου αλλά δεν ήταν καθόλου έτσι και μπορώ να σου δώσω παραδείγματα ανθρώπων (καταξιωμένων ε) που κάναν ραδιόφωνο με τελείως διαφορετικά είδη μουσικής. Ακριβώς επειδή στην πορεία τα βάλαν όλα στη μηχανή του κέρδους και της κατευθυνόμενης μουσικής εμείς κάναμε αυτό το πράγμα για το κέφι μας και για να παίζουμε πράγματα που οι άλλοι συνειδητά αγνοούν!

Τώρα αν είχες πρόβλημα με την ποιότητα του ήχου απλά πές το κανείς μέχρι τώρα δεν έχει παραπονεθεί για κάτι τέτοιο.

Αυτό το mixup της ειδών μουσικής είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αποκλίσεις μια μεγάλη μερίδα από τα άτομα που τα ακούνε...

...π.χ. άμα γουστάρω rock και μισώ τα έντεχνα δεν θα το προτιμήσω...

...άμα γουστάρω τα έντεχνα αλλα μισώ τα rock πάλι δεν θα το προτιμήσω...

και από την άλλη αυτοί που τους αρέσουν και τα δυο είδη δεν νομίζω να κάνουν τόσο κρά να τα ακούσουν μαζί...

...δηλαδή αυτό το mix δεν προσφέρει κατά την γνώμη μου τίποτα.

εγώ π.χ. μισώ τα έντεχνα, μονο που τα ακούω τα σωθικά μου κάνουν τούμπες.

any way εσείς το κάνετε, εσείς ξέρετε γιατί το κάνετε...

...αλλα από την στιγμή που το ποστάρεις σε κοινότητα συζητήσεων αναγκαστικά θα ακούσεις και γνώμες. άμα το κανεις απλά για να το ποστάρεις τότε λάθος μέρος διάλεξες. (το τελευταίο είναι απλά μια παρατήρηση)

(και όπως πάντα γνώμη μου είναι) (<--- πρέπει να το βάλω στο signature μου μάλλον)

Μα γι αυτό παίζουν διαφορετικές ώρες διαφορετικά είδη (δεν παίζει το ένα μέσα στο άλλο) για να ακούνε το αντίστοιχο είδος όποιοι τους ενδιαφέρει, αν είδες το πρόγραμμα θα είδες και τις ώρες που παίζει το κάθε είδος.

Γι αυτό απαντώ και συνεχίζω την συζήτηση για να ακούω γνώμες.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.