Jump to content

πρόβλημα με ατι 4850

_daemon_

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας παίδες,

έχω ένα πρόβλημα με τη κάρτα γραφικών μου. το παρατήρησα τελευταία που πήγα να παίξω κανά παιχνιδάκι. άτι 4850 έιτς ντι η τύπισα. με τελευταίους ντράιβερς φυσικά.

πάω παίζω κανά 10λεπτο το χ,ψ παιχνιδάκι με υψηλές αναλύσεις ΑΑ και τα σχετικά, με σωστά εφ πι ες χωρίς κολλήματα ακούγοντας βεβαίως το ανεμιστήρι να δουλεύει υπερωρίες στο παιχνιδάκι και μετά τσουπ, καθετες γραμμές παράλληλες πρασινες καφέ σκούρο και κολλάει το σύμπαν [μαζί και ο ήχος].

το συστηματάκι είναι καινούργιο μερικών μηνών, έβαλα και ότι νέο ντράιβερ βρήκα και για τα άλλα μαραφέτια εξακολουθεί όμως να κολλάει μετά από 10-15 λεπτά.

η μητρική είναι asus P8QL-E.

έχει κάτι μεταβλητά μαραφέτια στο bios που κάνει αλλαγές on the fly σε διάφορους χρονισμούς. default τα χω όλα χωρίς oc.

καμιά ιδέα; ευχαριστώ

Συμφωνω...

Μαλλον προβλημα στη ραμ της καρτας...

Η και υπερθερμανση της ραμ επισης...

Σιγουρεψου οτι κανει το προβλημα καθε φορα που παιζεις πριν την δωσεις ρμα γιατι αν δεν το παρουσιασει στους τεχνικους στη γυρνανε πισω...

τρέξε το gpuz παράλληλα με το χ-ζ παιχνίδι και μετά το κώλυμα δες τη γράφει το log του gpuz , μέχρι τη θερμοκρασίες ανεβάζει η κάρτα στον πυρήνα και στις μνήμες .

έτρεξα το ati tool που χει ένα Stress test και κολλάει μετά από λίγο όταν φτάνει περίπου 86 η κάρτα. θα πάω rma, έχει εγγύηση ακόμα

1η φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο πάντως με vga

και στο νετ που έψαξα αρκετοί παραπονιούνται

και εγώ φίλε μου είχα πρόβλημα σε βαριά παιχνίδια με επανεκκινήσεις και τέτοια μέχρι που άλλαξα την στοκ και ησύχασα:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.