Jump to content

[project logging] Ξεκινάω νέο project...

bleo8onhs

Recommended Posts

αααα, μάλιστα. Κάποια στιγμή πρέπει να τα πούμε σχετικά με τις "εισαγωγές" προιόντων από έξω. Θα φτιάξω μια λίστα με το τι θα χρειαστώ και θα σου πώ.

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

καλο ξεκινημα ρε Bleo8onh...:T:

extreme καταστασεις βλεπω.... :blink:

καλοκαιρι στον παγκο και τα λοιπα.....:banging:

αναμενω με αγωνια δειγματα προοδου....:jump:

ok Man κοιτξα και εγω κάποια πράγματα μήπως και βοηθήσω

ξεκινησα απο το λεξικό ηλεκτρονικών όρων

ε ξερεις φαντάζομαι το λήμμα Lunatic έχουν το Avatar αου δίπλα :)

τι πας και σκέφτεσαι ρε συ....

Είναι υλοποιήσιμα?

GL

Μ αρέσει αυτό το "είναι υλοποιήσιμα?", το κάνει να δείχνει ακατόρθωτο, ενώ είναι όσο δύσκολο είναι να φτιάξεις ένα κουτί από την αρχή. Αυτή τη φορά απλά θέλω η δουλειά να δείχνει επαγγελματική και όχι home made.

Tip: Βρήκα 2 χαλασμένα scanner, με ανέπαφα μοτέρ. Σε συνδιασμό με ράγες από ράφια? Σκέφτεστε οτι σκέφτομαι? Δεν νομίζω...:rolleyes: Μόνο που θέλω 4 για να κάνω αυτό που φαντάζομαι!

Ξέρει κανεις κανένα μαγαζί με moter μικρά και αθόρυβα (και με κανονική και ανάστροφη λειτουργία)? ΓιανγκΤ, φαντάζομαι, θα μου λύσεις την απορία...

Αντε και αρχίζω να βιάζομαι!

Παράθεση
Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Σήμερα, στις 20:49]

Μ αρέσει αυτό το "είναι υλοποιήσιμα?", το κάνει να δείχνει ακατόρθωτο, ενώ είναι όσο δύσκολο είναι να φτιάξεις ένα κουτί από την αρχή. Αυτή τη φορά απλά θέλω η δουλειά να δείχνει επαγγελματική και όχι home made.

Tip: Βρήκα 2 χαλασμένα scanner, με ανέπαφα μοτέρ. Σε συνδιασμό με ράγες από ράφια? Σκέφτεστε οτι σκέφτομαι? Δεν νομίζω...:rolleyes: Μόνο που θέλω 4 για να κάνω αυτό που φαντάζομαι!

Ξέρει κανεις κανένα μαγαζί με moter μικρά και αθόρυβα (και με κανονική και ανάστροφη λειτουργία)? ΓιανγκΤ, φαντάζομαι, θα μου λύσεις την απορία...

Αντε και αρχίζω να βιάζομαι!

Η πρώτη μου σκέψη είναι στον μοντελισμό. Φαντάζομε όμως ότι θα ζητάνε πολλά.

Μια δεύτερη είναι οι καθαριστήρες αυτοκινήτων, που είναι λίγο μεγάλοι.

Τα πιτσιλιτιρια είναι καλά και φτηνά αν εντοπίζω το μέγεθος, αλλά πρέπει να σφάξεις την αντλία.

Τα μοτέρ καθρεπτών, αν βρίσκονται στα παλιά.

Η αναστροφή δεν είναι πρόβλημα αρκεί να ανοίγει. Βγάζεις έξω δυο άκρα πηνίων δύο κάρβουνων.

Χρειάζεται να μου πεις τι δουλειά θα κάνη, και τι διάμετρο και μήκος πρέπει να είναι.

Παράθεση
Αρχική απάντηση από bleo8onhs

Τον θόρυβο τον σκέφτηκες ρε bleo8onhs? Εμένα το δικό μου το scanner πάντως ώρες - ώρες κάνει σαν trakter!!!!!!!

Καλή επιτυχία πάντως σε ότι και αν σκεφτείς να κάνεις :T: :T: :T: :T: :T: :T:

Τα μοτέρ θα χρησιμοποιούνται για να μετακινούν το κίτρινο "ράφι" μέσα έξω, προφανώς με γρανάζι. Σκέψου ότι οι ανεμιστήρες έχουν 90μμ διάμετρο. Και δεν θέλω να είναι μακρύτερο από 5 εκατοστά, εκτός και αν το βάλουμε πάνω στο "ράφι" αντίθετα δηλαδή. Τι λές?

Από καθαριστήρες έχω φτιάξει μοτέρ για αρνί, μεγάλα δεν είναι?

Τα άλλα 2 μοτέρ θα είναι ίδια, αλλα θα σας πώ αργότερα τι θα κάνουν...

Υπάρχουν προβολείς τεσσάρων κατευθύνσεων που έχουν μέσα δυο μοτέρ με μειωτήρα.

Βγάζουν γρανάζι και είναι δυο κατευθύνσεων. Είναι 5 πόντους περίπου.

Τους JABSCO πχ τους έχει ο Λεωνιδόπουλος. Δραγατσανίου 55 Πειραιάς 2104113817-18

Οι πλαστικοί προβολείς είναι: ο διπλός 255SL , ο μονός μεσαίος 146SL και ο μικρός 135SL

Έχει και ανοξείδωτους μεγαλύτερους 62026-4002 62040-4002

Πάρε τηλ να ρωτήσεις τι έχει από ανταλλακτικά σε 12 V μοτέρ.

Όταν αποφασίσεις το συζητάμε για -% που έχω σε αυτούς.

Παράθεση
Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Χθες, στις 20:49]

Γραψε και δυο scanner ακομα. Εχω δυο ΗΡ6350 (αυτα με το multipage feeder) που ειναι περαν συμφερουσας επισκευης. Τα μοτερακια τους πρεπει να ειναι καλα, αν σε ενδιαφερουν αυτα, καθως θυμαμαι οτι και τα δυο ειχαν χαλασει απο την "λαμπα" που εβγαζε μια καθετη γραμμη στη μεση της σκαναρισμενης σελιδας. Ενδιαφερεσαι;

Θα δοκιμάσω αν γίνεται δουλειά με αυτά που έχω και θα σου πώ!

Θα πάρω και τα τηλ. του ΓιανγκΤ να δούμε και τι τιμές έχουν τα μοτερ και τι λένε.

Παράθεση
Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Όταν αποφασίσεις το συζητάμε για -% που έχω σε αυτούς.

Τι να συζητήσουμε??!:o

Παράθεση
Αρχική απάντηση από DarkSaga

ΓιαγκΤ

τι δουλεια μπορεί να κάνεις????

Ελα ντεεεεε?!?

Παράθεση
Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 14:25]

ΓιαγκΤ

τι δουλεια μπορεί να κάνεις????

Ηλεκτρολογικά - ηλεκτροϋδραυλικά σκαφών αναψυχής με χώρους ενδιαίτησης.

Παράθεση
Τι να συζητήσουμε??!:o

Μπορεί να είσαι κούκλος μπλεοθονη, αλλά έκπτωση δεν νομίζω να σου κάνουνε.

Δοκίμασε πάντως, και το συζητάμε αν αποτύχεις.

Ξέρει κανεις τι είναι τα 6(!!) καλώδια που έχει το μοτέρ του HP scanner που έχω στα χέρια μου? Είναι σε 2 ζευγάρια και είναι:

μαυρο-κοκκινο-πρασινο πορτοκαλι-κιτρινο-κοκκινο

Το ενα λογικα ειναι το σωμα (μαλλον το μαυρο) και τα υπολοιπα για να εχεις διαφορετικες ταχυτητες περιστροφης . κανε μερικες δοκιμες και θα τα βρεις.

ΥΓ μικρα μοτερ μπορεις να βρεις και απο κασετοφωνο.Συνηθως ειναι 12 V και αρκετα αθορυβα σε χαμηλη ταχυτητα.

Χεχε! Θέλω το μοτέρ να μπορει να σμπρώξει κάμποσο βάρος... Μάλλον θα χρησιμοποιήσω το σύστημα του σκάνερ. Μοτερ, μειωτήρας, ιμάντας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.