Jump to content

τηλεκοντρολ...

dunkel_Stern

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

θέλω να βάλω τηλεκοντρολ στο pc μου, το θέλω για να αλλάζω κομμάτια WMP, να ελέγχω τον ήχο, να ελέγχω το vlc...

...υπάρχει κάποια πρόταση?

και ενημερωτικά τελείως για τα z5500 άμα χαλάσει το τηλεκοντρολ που γίνετε να βρείς άλλο?

στειλε μαιλ στη Logitech.

εγγυηση δεν εχουν?

απλά από περιέργεια ρώτησα μήπως έχει ασχοληθεί κανεις και πουλάει κανεις σκέτα κοντρόλια.

ΤΕΛΕΙΟ!!! υπάρχει και στην ελλάδα κανεις να το πουλάει η μονο από εκεί μπορείς να το παραγγείλεις?

(αν και απ' ότι βλέπω είναι free shiping)

ΤΕΛΕΙΟ!!! υπάρχει και στην ελλάδα κανεις να το πουλάει η μονο από εκεί μπορείς να το παραγγείλεις?

(αν και απ' ότι βλέπω είναι free shiping)

Άφοβα εχω παραγγείλει απο εκει

επισης μια οικονομικη λυση ειναι με ενα usb bluetooth και ενα sony ericsson κινητο...

μπορεις να κινεις κανονικα το ποντικι να ξεκινας τον mp με ενα κουμπι κτλ...

πολυ ανετο..

και στο iphone γίνεται με το πρόγραμμα "air mouse". λειτουργεί η οθόνη του iphone σαν touchpad.

θέλω να βάλω τηλεκοντρολ στο pc μου, το θέλω για να αλλάζω κομμάτια WMP, να

και ενημερωτικά τελείως για τα z5500 άμα χαλάσει το τηλεκοντρολ που γίνετε να βρείς άλλο?

Όλα τα τηλεκοντρόλ της logitech είναι ικανά να χειριστούν τα Z5500. ;)

και στο iphone γίνεται με το πρόγραμμα "air mouse". λειτουργεί η οθόνη του iphone σαν touchpad.

Το ξερω το εχω αυτο :D

Αν ξερει καποιος για S.E ας πει :)

Το εν λογω προγραμμα το περιεχουν τα se απο μονα τους...ειναι περασμενο στο λογισμικο του κινητου.Παιζει να λεγεται media center ή καπως ετσι,οποιος το χρησιμοποιει ακομα ας με διωρθωσει.Απλα βαζεις ενα ανταπτορακι bluetooth στο pc και εισαι ετοιμος.

Εμενα αυτο που με βολεψε για κατι adventure παιχνιδακια ηταν ενα ασυρματο τηλεχειριστηριο του ps2 με το analog(μοχλος) για mouse...με βολεψε τοσο στα παιχνιδια που το χρησιμοποιουσα για λιγο καιρο και απο το κρεβατι :p για ποντικι.Το προγραμμα που χρησιμοποιουσα δεν το θυμαμαι, απο το google ειχα ψαξει.

Το εν λογω προγραμμα το περιεχουν τα se απο μονα τους...ειναι περασμενο στο λογισμικο του κινητου.Παιζει να λεγεται media center ή καπως ετσι,οποιος το χρησιμοποιει ακομα ας με διωρθωσει.Απλα βαζεις ενα ανταπτορακι bluetooth στο pc και εισαι ετοιμος.

Εμενα αυτο που με βολεψε για κατι adventure παιχνιδακια ηταν ενα ασυρματο τηλεχειριστηριο του ps2 με το analog(μοχλος) για mouse...με βολεψε τοσο στα παιχνιδια που το χρησιμοποιουσα για λιγο καιρο και απο το κρεβατι :p για ποντικι.Το προγραμμα που χρησιμοποιουσα δεν το θυμαμαι, απο το google ειχα ψαξει.

σωστος...

το προγραμμα απο την μερια του κινητου ειναι ηδη μεσα...τουλαχιστον στο κ700ι και στα παρεμφερη του..

τωρα στο πισι οταν το εκανα ειχα το bluetooth stick και το software της s.e... δεν θυμαμαι ομως αν ενεργοποιυσα απο κει καποια υπηρεσια...

έχει αγοράσει κανεις από εδώ? μεταφορικα οκ?

Γιατι δεν παραγγελνεις απο ebay να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, και πιο φτηνο ειναι

http://cgi.ebay.com/USB-PC-Remote-Control-Windows-Media-Center-XP-New_W0QQitemZ250483228630QQcmdZViewItemQQptZPCA_Mice_Trackballs?hash=item3a51f6bfd6&_trksid=p3286.c0.m14

Τα μεταφορικά είναι free... ακόμα και ένα κατσαβίδι του €1 να πάρεις τόσο θα χρεωθείς στο PayPal.

Ό,τι έχω παραγγείλει έχει έρθει κανονικά μέσα σε 2-3 εβδομάδες.

Άφοβα εχω παραγγείλει απο εκει

Δεν κοιταξες καλα το thread :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.