Jump to content

CPU Burn in -- Stress Utilities. Ποιο είναι το καλύτερο και γιατί.

Recommended Posts

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply
  • 1 month later...

Να ρωτήσω αν ξέρει κανείς..

Πόσες λουπες Linx πρέπει να τρέξουμε για να πούμε ότι είναι σταθερό το σύστημα.

Το λέω αυτό γιατί ενώ το Linx με φουλ μνήμη μου έβγαλε 10 λoυπες, το prime95 (64x) πάλι με φουλ μνήμη σε 2,5 ωρες κλάταρε.

Πάντως βλέπω ότι το Linx ζορίζει περισσότερο το σύστημα αλλά δεν έχει την συνέχεια του prime.

(Μόνος μου ρωτάω μόνος μου απαντάω)

Τελικά οι 10 λουπες στο Linx είναι μια μικρή ένδειξη σταθερότητας άλλα αν δεν τρέξεις 50 δεν είσαι σίγουρος για τίποτα.

Είναι σαν 3 ώρες prime τουλάχιστον...με memory use 5G και πάνω.

• 8 months later...

Τόσο καιρό δοκίμαζα με Prime95 και Blend. Όταν δεν ήμουν πολύ σίγουρος για το CPU, δηλαδή στις πρώτες απόπειρες για OC, έβαζα τη πρώτη επιλογή αν θυμάμαι καλά.

Σήμερα "βολεμένος" πλέον στα 3,6GHz, έτρεξα το IntelBurn Test και έπαθα πλάκα. Όταν λέμε έπαθα πλάκα, τρελάθηκα!!!

Το Test το πέρασα επιτυχώς, αλλά τέτοιες θερμοκρασίες δεν είχα δει ποτέ στο CPU μου ποτέ των ποτών!!!

Με τις θερμοκρασίες του Prime και με τάση στο CPU 1.4V με όλες τις άλλες τάσεις στη μητρική στο ελάχιστο δυνατό που μου επιτρέπει να επιλέξω το BIOS είδα τις τρελές θερμοκρασίες που σας παραθέτω παρακάτω, που ναι είναι 20C παραπάνω από το Prime95, πόσο μάλλον από μία απαιτητική εφαρμογή!

IntelBurn Test

th_Intelburntest.jpg

Prime95

th_Prime.jpg

Να σημειώσω μάλιστα ότι οι αρχικές θερμοκρασίες που βλέπουμε στο Prime95 είναι ήδη ανεβασμένες, λόγω του ότι πριν από αυτό, έτρεξα το IntelBurn Test.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.