Dr.Paneas Ιούλιος 12, 2009 #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2009 Linx και IBT . Φωτια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doom Ιούλιος 14, 2009 #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 Idle = 213 W που πάς ρε καραμήτρο με 1.3 vid Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούλιος 14, 2009 #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 [ATTACH]5524[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Ιούλιος 14, 2009 #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 :respect:LoooooL εγραψες ραα!!! [ATTACH]5525[/ATTACH] εγω κυρ doom κανω τιποτα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 23, 2009 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2009 Να ρωτήσω αν ξέρει κανείς..Πόσες λουπες Linx πρέπει να τρέξουμε για να πούμε ότι είναι σταθερό το σύστημα.Το λέω αυτό γιατί ενώ το Linx με φουλ μνήμη μου έβγαλε 10 λoυπες, το prime95 (64x) πάλι με φουλ μνήμη σε 2,5 ωρες κλάταρε.Πάντως βλέπω ότι το Linx ζορίζει περισσότερο το σύστημα αλλά δεν έχει την συνέχεια του prime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 24, 2009 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 (Μόνος μου ρωτάω μόνος μου απαντάω)Τελικά οι 10 λουπες στο Linx είναι μια μικρή ένδειξη σταθερότητας άλλα αν δεν τρέξεις 50 δεν είσαι σίγουρος για τίποτα.Είναι σαν 3 ώρες prime τουλάχιστον...με memory use 5G και πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Αύγουστος 25, 2009 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2009 για εμάς που δεν έχουμε 6Gb τι γίνετε όμως ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 25, 2009 #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2009 για εμάς που δεν έχουμε 6Gb τι γίνετε όμως ? Βάζεις όση μνήμη έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Μάϊος 9, 2010 #49 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2010 Τόσο καιρό δοκίμαζα με Prime95 και Blend. Όταν δεν ήμουν πολύ σίγουρος για το CPU, δηλαδή στις πρώτες απόπειρες για OC, έβαζα τη πρώτη επιλογή αν θυμάμαι καλά. Σήμερα "βολεμένος" πλέον στα 3,6GHz, έτρεξα το IntelBurn Test και έπαθα πλάκα. Όταν λέμε έπαθα πλάκα, τρελάθηκα!!! Το Test το πέρασα επιτυχώς, αλλά τέτοιες θερμοκρασίες δεν είχα δει ποτέ στο CPU μου ποτέ των ποτών!!! Με τις θερμοκρασίες του Prime και με τάση στο CPU 1.4V με όλες τις άλλες τάσεις στη μητρική στο ελάχιστο δυνατό που μου επιτρέπει να επιλέξω το BIOS είδα τις τρελές θερμοκρασίες που σας παραθέτω παρακάτω, που ναι είναι 20C παραπάνω από το Prime95, πόσο μάλλον από μία απαιτητική εφαρμογή! IntelBurn Test Prime95 Να σημειώσω μάλιστα ότι οι αρχικές θερμοκρασίες που βλέπουμε στο Prime95 είναι ήδη ανεβασμένες, λόγω του ότι πριν από αυτό, έτρεξα το IntelBurn Test. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.