Jump to content

OCZ VS Muskin στα 6GB.

Vasilis 07

Recommended Posts

Απο τα χαρακτηριστικά τους και μόνο είναι ακριβώς ίδιες. Άρα τις φθηνότερες.

Απο την εμπειρία μου , κάτοχος μνημών και των 2 εταιρειών, με την Ocz είχα DOA ενώ με τις Mushkin όχι.

Άν και στην ocz ήταν εξυπηρετικότατοι και το πρόβλημα λύθηκε αμέσως.

Απο την στιγμή που όλες οι μνήμες έχουν εγγύηση for ever, δέν υπάρχει λόγος να δώσεις παραπάνω λεφτά.

OCZ αυτη τη φορα... εχω τις Μushkin 998681 που ειναι ιδιες με αυτες που λες με την διαφορα οτι εμενα καναν 145 ευρω. Οι 998681es εχουν χειροτερα υλικα κατασκευης και δεν ειναι 1Τ. Δεν θα τις προτιμουσα για OC αν και τον i7 θα τον πας ανετα στα 4 με τις mushkin.

OCZ αυτη τη φορα... εχω τις Μushkin 998681 που ειναι ιδιες με αυτες που λες με την διαφορα οτι εμενα καναν 145 ευρω. Οι 998681es εχουν χειροτερα υλικα κατασκευης και δεν ειναι 1Τ. Δεν θα τις προτιμουσα για OC αν και τον i7 θα τον πας ανετα στα 4 με τις mushkin.

Ποιος σου ειπε οτι οι Mushkin δεν ειναι 1Τ? Επειδη τις εχω, μια χαρα δουλευουν στα 800 7-8-7-24-1Τ εδω και 5 μηνες.

Ποιος σου ειπε οτι οι Mushkin δεν ειναι 1Τ? Επειδη τις εχω, μια χαρα δουλευουν στα 800 7-8-7-24-1Τ εδω και 5 μηνες.

Xμ ειχα την αισθηση οτι ειναι 2Τ... Λαθος μου. Παντως απο συγκριτικα που ειχα διαβασει λενε οτι εχουν μειωμενη τιμη λογω χειροτερων υλικβων οποτε δεν ειναι για πολυ OC. Προσωπικα πιστευω οτι μεχρι τα 1800 σε βγαζουν και δεν ξερω αν εκανα καλα που πηρα τις 998681 στα 145 ευρω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.