neuromancer Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2009 Έβαλα Win7 Pro χτες στο laptop. Όλα καλά με τα win, αλλά βάζοντας KAV 2009 στη συνέχεια (τα είχα και στα Vista - μετέφερα το licence) τα win "έκοψαν" το service για κάποιες ασυμβατότητες και με παρέπεμψαν στον Kaspersky για update. Συγκςεκριμένα εδώ: http://www.kaspersky.com/windows7To θεμα είναι ότι δεν υπάρχει (ακόμη) update. Υπάρχει κανένα workaround για να δουλέψει το KAV στα 7 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Αύγουστος 20, 2009 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2009 Το πρόβλημα εντοπίζεται σε δύο sub-services:Anti-Malware scanner > Files and MemorySystem Security > Proactive DefenceΑπενεργοποιώντας τα τρέχει ok το υπόλοιπο (μέχρι να βγει κάποιο update). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Αύγουστος 20, 2009 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2009 Το έχουν κάνει πολύ σκ@τ@ software το kaspersky 2009. Είμαι με την έκδοση 6 και είναι super Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Αύγουστος 20, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2009 Για πολλά χρόνια πέρασα από όλους τους μεγάλους (McAfee, Norton) και τους άφησα όταν γίνονταν χάλια. Ο Ρώσσος νομίζω είναι ο καλύτερος τελευταία. Για τα 7 τώρα... επίσημα δεν κυκλοφόρησαν ακόμη οπότε δε γκρινιάζω (πολύ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpapad Αύγουστος 21, 2009 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2009 Είμαι με το Kaspersky KIS 2010 στα 7 (Ultimate) 64 bit. Δεν έχει προβλήματα εκτός από το Safe Mode ( νέο function στο kaspersky) το οποίο δε δουλεύει για 64 bit.Ποια έκδοση του 2009 έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Αύγουστος 21, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2009 Έχω το KAV 2009 (8.0.0.506). Δηλαδή να υποθέσω ότι το 2009 δεν θα παίζει σε 7άρια και θα πρέπει να πάω σε 2010? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 21, 2009 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2009 Έβαλα Win7 Pro χτες στο laptop. Όλα καλά με τα win, αλλά βάζοντας KAV 2009 στη συνέχεια (τα είχα και στα Vista - μετέφερα το licence) τα win "έκοψαν" το service για κάποιες ασυμβατότητες και με παρέπεμψαν στον Kaspersky για update. Συγκςεκριμένα εδώ: http://www.kaspersky.com/windows7To θεμα είναι ότι δεν υπάρχει (ακόμη) update. Υπάρχει κανένα workaround για να δουλέψει το KAV στα 7 ? αυτο δε το είδες; κλικ μι Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpapad Αύγουστος 21, 2009 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2009 Έχω το KAV 2009 (8.0.0.506). Δηλαδή να υποθέσω ότι το 2009 δεν θα παίζει σε 7άρια και θα πρέπει να πάω σε 2010?Είπαν ότι θα υποστηρίξουν κανονικά τα 7 μόλις βγει η κανονική έκδοση για πώληση.Kaspersky will support Windows 7 and they will support it..... just always with new OS's.............when it's released to the public and not generally during the beta/release candidate phase since it generally a waste of resources as it it like a moving target until the last phase. Rest assured, Kaspersky is already accutely aware of this new OS and have tested internally & will continue to do so in a manner that will...again like always make it possible to have Windows 7 support available from the moment it is released sometime around october 22 from.......this date includes RTM versions. So support for Windows 7 will be around this date. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Αύγουστος 21, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2009 Ηλεκτρικέ Θησέα (τι όνομα κι αυτο!!!) την είδα την RC αλλά είπα να μη γίνω betaτζής και κυρίως με μπέρδεψε το σύστημα αρίθμησης που ξεκινάει από 6άρι (?). Την έχεις δοκιμάσει? Παίζει οκ?@mpapad Προφανώς και θα υποστηρίξουν τα 7άρια! Το ερώτημα είναι πώς θα γίνει ως προς τις άδειες. Εγώ έχω KAV2009. Θα βγει update του KAV2009 για όσους έχουν KAV2009? Θα βγει νέα έκδοση που θα την πάρω δωρεάν ως licenced user παλαιότερης έκδοσης? Δεν περιμένω να ξέρετε, απλά αναρωτιέμαι.Πάντως προς τη 2η λύση το βλέπω να πηγαίνει γιατί μιλάνε για νέο engine κτλ. Αλλιώς θα είχαν βγάλει patch τόσο καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpapad Αύγουστος 21, 2009 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2009 @mpapad Προφανώς και θα υποστηρίξουν τα 7άρια! Το ερώτημα είναι πώς θα γίνει ως προς τις άδειες. Εγώ έχω KAV2009. Θα βγει update του KAV2009 για όσους έχουν KAV2009? Θα βγει νέα έκδοση που θα την πάρω δωρεάν ως licenced user παλαιότερης έκδοσης? Δεν περιμένω να ξέρετε, απλά αναρωτιέμαι.Πάντως προς τη 2η λύση το βλέπω να πηγαίνει γιατί μιλάνε για νέο engine κτλ. Αλλιώς θα είχαν βγάλει patch τόσο καιρό.Από όσο έχω διαβάσει στα forum τους θα υποστηρίξουν και το 2009 ( έτσι κατάλαβα τουλάχιστον).Για να κάνεις upgrade δωρεάν ή όχι εξαρτάται από το license.Αν το license το πήρες μαζί με το KAV2009 τότε μάλλον είσαι ok.Το τι license έχεις το βλέπεις επίσης στο personal cabinet.Περισσότερες πληροφορίες εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Αύγουστος 21, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2009 Αυτό το RC v6 που δίνουν είναι η corporate edition. To έβαλα στα 7άρια, οκ. Μέχρι τέλη Οκτωβρίου και μετά βλέπουμε.Για δες, δικαιούμουν upgrate σε v10 και δεν το ήξερα....thanks mpapad Link to comment Share on other sites More sharing options...
C_J Αύγουστος 21, 2009 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2009 Επειδή και εγώ δεν κατάφερα να κάνω το Kaspersky 2009 να δουλέψει στα Win7, εγκατέστησα το Avast το οποίο νομίζω πως δουλεύει άψογα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 21, 2009 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2009 Ηλεκτρικέ Θησέα (τι όνομα κι αυτο!!!) την είδα την RC αλλά είπα να μη γίνω betaτζής και κυρίως με μπέρδεψε το σύστημα αρίθμησης που ξεκινάει από 6άρι (?). Την έχεις δοκιμάσει? Παίζει οκ?@mpapad Προφανώς και θα υποστηρίξουν τα 7άρια! Το ερώτημα είναι πώς θα γίνει ως προς τις άδειες. Εγώ έχω KAV2009. Θα βγει update του KAV2009 για όσους έχουν KAV2009? Θα βγει νέα έκδοση που θα την πάρω δωρεάν ως licenced user παλαιότερης έκδοσης? Δεν περιμένω να ξέρετε, απλά αναρωτιέμαι.Πάντως προς τη 2η λύση το βλέπω να πηγαίνει γιατί μιλάνε για νέο engine κτλ. Αλλιώς θα είχαν βγάλει patch τόσο καιρό.Την έχω βάλει από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε η rc. Κάποια κολλήματα τα έχει, αλλά σε γενικές γραμμές δε μου δημιούργησε σοβαρά προβλήματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Αύγουστος 21, 2009 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2009 Το 6άρι το corporate (RC) φαίνεται μια χαρά και δε διαμαρτύρεται (όπως και το 10άρι στα XP) ούτε και για τον Win Defender. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Οκτώβριος 24, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2009 Βγήκαν updates για το KAV (και το KIS) 2010 που είναι συμβατά με win7. Τα έβαλα στο laptop που έχω 7άρια (32) αφού πρώτα έβγαλα την προσωρινή v.6 corporate που μετρούσε μέρες για το expire. Όλα καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.