Jump to content

Kaspersky KAV 2009 σε Win7 (πρόβλημα)

neuromancer

Recommended Posts

Έβαλα Win7 Pro χτες στο laptop. Όλα καλά με τα win, αλλά βάζοντας KAV 2009 στη συνέχεια (τα είχα και στα Vista - μετέφερα το licence) τα win "έκοψαν" το service για κάποιες ασυμβατότητες και με παρέπεμψαν στον Kaspersky για update. Συγκςεκριμένα εδώ: http://www.kaspersky.com/windows7

To θεμα είναι ότι δεν υπάρχει (ακόμη) update. Υπάρχει κανένα workaround για να δουλέψει το KAV στα 7 ?

Για πολλά χρόνια πέρασα από όλους τους μεγάλους (McAfee, Norton) και τους άφησα όταν γίνονταν χάλια. Ο Ρώσσος νομίζω είναι ο καλύτερος τελευταία. Για τα 7 τώρα... επίσημα δεν κυκλοφόρησαν ακόμη οπότε δε γκρινιάζω (πολύ).

Έβαλα Win7 Pro χτες στο laptop. Όλα καλά με τα win, αλλά βάζοντας KAV 2009 στη συνέχεια (τα είχα και στα Vista - μετέφερα το licence) τα win "έκοψαν" το service για κάποιες ασυμβατότητες και με παρέπεμψαν στον Kaspersky για update. Συγκςεκριμένα εδώ: http://www.kaspersky.com/windows7

To θεμα είναι ότι δεν υπάρχει (ακόμη) update. Υπάρχει κανένα workaround για να δουλέψει το KAV στα 7 ?

αυτο δε το είδες;

w7_donwload.gif κλικ μι

Έχω το KAV 2009 (8.0.0.506).

Δηλαδή να υποθέσω ότι το 2009 δεν θα παίζει σε 7άρια και θα πρέπει να πάω σε 2010?

Είπαν ότι θα υποστηρίξουν κανονικά τα 7 μόλις βγει η κανονική έκδοση για πώληση.

Kaspersky will support Windows 7 and they will support it..... just always with new OS's.............when it's released to the public and not generally during the beta/release candidate phase since it generally a waste of resources as it it like a moving target until the last phase. Rest assured, Kaspersky is already accutely aware of this new OS and have tested internally & will continue to do so in a manner that will...again like always make it possible to have Windows 7 support available from the moment it is released sometime around october 22 from.......this date includes RTM versions. So support for Windows 7 will be around this date.

Ηλεκτρικέ Θησέα (τι όνομα κι αυτο!!!) την είδα την RC αλλά είπα να μη γίνω betaτζής και κυρίως με μπέρδεψε το σύστημα αρίθμησης που ξεκινάει από 6άρι (?).

Την έχεις δοκιμάσει? Παίζει οκ?

@mpapad

Προφανώς και θα υποστηρίξουν τα 7άρια! Το ερώτημα είναι πώς θα γίνει ως προς τις άδειες. Εγώ έχω KAV2009. Θα βγει update του KAV2009 για όσους έχουν KAV2009? Θα βγει νέα έκδοση που θα την πάρω δωρεάν ως licenced user παλαιότερης έκδοσης? Δεν περιμένω να ξέρετε, απλά αναρωτιέμαι.

Πάντως προς τη 2η λύση το βλέπω να πηγαίνει γιατί μιλάνε για νέο engine κτλ. Αλλιώς θα είχαν βγάλει patch τόσο καιρό.

@mpapad

Προφανώς και θα υποστηρίξουν τα 7άρια! Το ερώτημα είναι πώς θα γίνει ως προς τις άδειες. Εγώ έχω KAV2009. Θα βγει update του KAV2009 για όσους έχουν KAV2009? Θα βγει νέα έκδοση που θα την πάρω δωρεάν ως licenced user παλαιότερης έκδοσης? Δεν περιμένω να ξέρετε, απλά αναρωτιέμαι.

Πάντως προς τη 2η λύση το βλέπω να πηγαίνει γιατί μιλάνε για νέο engine κτλ. Αλλιώς θα είχαν βγάλει patch τόσο καιρό.

Από όσο έχω διαβάσει στα forum τους θα υποστηρίξουν και το 2009 ( έτσι κατάλαβα τουλάχιστον).

Για να κάνεις upgrade δωρεάν ή όχι εξαρτάται από το license.

Αν το license το πήρες μαζί με το KAV2009 τότε μάλλον είσαι ok.

Το τι license έχεις το βλέπεις επίσης στο personal cabinet.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αυτό το RC v6 που δίνουν είναι η corporate edition. To έβαλα στα 7άρια, οκ. Μέχρι τέλη Οκτωβρίου και μετά βλέπουμε.

Για δες, δικαιούμουν upgrate σε v10 και δεν το ήξερα....

thanks mpapad

Ηλεκτρικέ Θησέα (τι όνομα κι αυτο!!!) την είδα την RC αλλά είπα να μη γίνω betaτζής και κυρίως με μπέρδεψε το σύστημα αρίθμησης που ξεκινάει από 6άρι (?).

Την έχεις δοκιμάσει? Παίζει οκ?

@mpapad

Την έχω βάλει από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε η rc. Κάποια κολλήματα τα έχει, αλλά σε γενικές γραμμές δε μου δημιούργησε σοβαρά προβλήματα

• 2 months later...

Βγήκαν updates για το KAV (και το KIS) 2010 που είναι συμβατά με win7. Τα έβαλα στο laptop που έχω 7άρια (32) αφού πρώτα έβγαλα την προσωρινή v.6 corporate που μετρούσε μέρες για το expire.

Όλα καλά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.