Jump to content

Τροφοδοτικο 800Watt+

jax7480

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αν και ευχαριστημενος απο το Corsair 650Watt που εχω εδω και 1μιση χρονο περιπου, πιστευω οτι με την επομενη αναβαθμιση θα ζοριστει αρκετα.

Και για να μην εχουμε τιποτα ευτραπελα με καψιματα και τα συναφη, ειπα να αλλαξω το PSU σε κατι μεγαλυτερο.

Η αναβαθμιση προκειται να γινει ταυτοχρονα με την αγορα του τροφοδοτικου.

Προκειται να αγοραστουν 2 4870 ή 2χGTX260 για Crossfire ή SLI αντιστοιχα... οποτε μαζι με το υπολοιπο συστημα:

Core i7 920 @ 4030MHz

6GB DDR3 Mushkin

Asus Rampage II Extreme

4 Samsung F1

2 Intel X25-E

1 DVDRW

1 Perc 5/i

1 X-FI

5 ανεμιστηρες 12αρηδες

1 ανεμιστηρας 14αρης

2 ανεμιστηρες 8αρηδες

2 ανεμιστηρες 4αρηδες

2 εξωτερικοι δισκοι USB

Θα πρεπει να αντεχει ΑΝΕΤΑ να τροφοδοτει και τα παραπανω.

Καποιες επιλογες που εχω δει και μου αρεσαν ειναι:

Corsair 850 modular

Silverstone Olympia 1000Watt

Coolermaster UCP 900Watt

Προτασεις-ιδεες ή εμπειριες απο τα αντιστοιχα τροφοδοτικα ευπροσδεκτα.

Ποια η γνωμη σας για τα πιο πανω τροφοδοτικα?

Θα προτιμουσα φυσικα το PSU να ειναι modular, αλλα και τα 1000Watt του Olympia με την 80Α 12αρα ειναι δελεαρ. Επισης θα προτιμουσα η 12αρα να ειναι μια γραμμη και οχι 4.

Φίλε μου και εγώ το coolermaster έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Αθόρυβο, δυνατό, με μια γραμμή και πολύ όμορφο αν και είναι υποκειμενικό αυτο ταιριάζει τέλεια με το coscos s. Πιο πρίν είχα το corsair 850 TX (δεν ήταν Modular). Έκανα λίγη περισσότερη φασαρία, όχι όμως κάτι ενοχλητικό, αλλα μετά απο 2 μήνες μου έκανε κόλπα και το άλλαξα με το coolermaster το οποίο συνιστώ ανεπιφίλακτα.

O λογος που θα προτιμουσες η 12αρα να ειναι μια γραμμη και οχι 4??

(δεν μπορω εν ετη 2009 να βρω πως 8α μπορουσε να σε περιορισει καπως.Τα 18αμπ ανα γραμμη εχουν περασει στην ιστορια ,αν "φοβασαι" κατι τετοιο..και ποιοτικα πλεον στα τροφοδοτικα(κατηγορια) που κοιτας δε σημαινει και κατι)

Υποθετω οτι τα εχεις δει τα παρακατω λινκ εε?

seasonic m12 850D

enermax revolution 850

και corsair 850hx

To corsair μοιαζει να σε καλυπτει απολυτα παντως...,το μονο προβλημα ειναι μηπως του χρονου προχωρησεις σε 2 διπλες καρτες και ψιλοτιγκαρει παλι

Οι καρτες δεν προκειται να αλλαχτους. Ηδη οι 2 που θα παρω ειτε για SLI ειτε για Crossfire ειναι too much, οταν τα παιχνιδια που παιζω ειναι απειροελαχιστα. Απλα η αναλυση 1920χ1080 ειναι δυσκολη, λιγακι.

Θενκς παντως. Αρα το Corsair ειναι καλη προταση. Οπως και το Seasonic. Το Enermax δυστυχως δεν υπαρχει στο Πλαισιο.

ΔΕν ξερω αν οντως δεν το εχουν ..στο site υπαρχει παντως

χμ. Περιεργο. Χθες το βραδυ που κοιτουσα πατωντας να δω ολα τα Enermax δεν υπηρχε.

Τεσπα, παραγγελθηκε το Corsair 850 modular, 80+ silver.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.