F i L Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2009 Καλησπέρα!Έκανα μια μετακόμιση από το σπίτι που έμενα σε ένα άλλο και κατα την μετακόμιση έχασα τον φορτιστή του ποντικιού.Επειδή είναι από τα καλύτερα ποντίκια που είχα ever + οτι το είχα ακριβοπληρώσει ξέρετε που μπορώ να βρώ αντικαταστάτη;Επειδή γράφει τις απαιτήσεις στη βάση φόρτισης του ποντικιού(Amper κ Volts) σκέφτηκα μπας και υπάρχει κανένας μαιμού που μπορώ να βάλω.Όμως πήγα και ρώτησα στο Βενιέρη που εχει ηλεκτρονικά και μου είπαν οτι δεν έχουν φορτιστές.Ξέρει κανεις τι να κάνω τώρα;Γενικώς στο εμπόριου φορτιστές γενικής χρήσης δεν κυκλοφορούν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 19, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2009 Βασικα την βαση την εχεις?Αν εχεις την βαση δεν χρειαζεσαι φορτιστη αλλα μετασχηματιστη.Συνηθως μετασχηματιστη με μεταβλητα Volt μπορεις να βρεις απο 5-6€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F i L Αύγουστος 19, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2009 Ναι την βάση την έχω..Τους είπα βλακεία;Μήπως να ξαναπάω να τους πω για μετασχηματιστή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 19, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2009 Πηγαινε με την βαση εκει και εξηγησε τους τι σου λειπει και τι χρειαζεσαι.Μετασχηματιστη νομιζω οτι χρειαζεσαι και οχι φορτιστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 20, 2009 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2009 Αν χρειαζεσαι το μετασχηματιστη και οχι την βαση πες μου να σου πω τα χαρακτηριστικα του (υποθετω ειναι το ιδιο με το mx1000 που εχω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
F i L Αύγουστος 21, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2009 Τις απαιτήσεις τις λέει η βάση..αλλά το θέμα είναι οτι πήγα εκεί και μου λένε μετασχηματιστές δεν έχουμε! wtf και νόμιζα τόσο μεγάλο κατάστημα που είναι θα είχε τα πάντα..Οπότε απο αύριο θα αρχίσω να ψάχνω σε μικρομάγαζα..μακάρι να βρώ όχι μόνο μετασχηματιστή με τα σωστα volts αλλά και να ταιριάζει με την υποδοχή.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 21, 2009 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2009 Στο πράκτικερ αν πας θα βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 21, 2009 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2009 Πες λιγο τα χαρακτηριστικα που χρειαζεσαι μηπως βρουμε και τιποτα στο web.Παντως στο praktiker σιγουρα θα βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F i L Αύγουστος 21, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2009 Θα πάω την δευτέρα στο practiker να δω.Τα χαρακτηριστηκά που θέλω είναι 8v τάση και 500mA ρεύμα.Ανάμεσά τους έχει ένα μεγάλο ίσον(=) οπότε υποψιάζομαι πως θα είναι συνεχές το ρεύμα.Με τέτοια χαρακτηριστικά είχα βρεί και εγώ κάπου στο net αλλά το θέμα είναι να ταιριάζει και η υποδοχή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 21, 2009 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2009 Μέχρι 1000mA έχει το πράκτικερ. Το ξέρω γιατί έψαχνα για μετασχηματιστή 1500mA τις προάλλες και δε βρήκα παρά μόνο μέχρι 1000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 21, 2009 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2009 @ fil : κοιτα αυτοhttp://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=18217&cat=321&page=1http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17161&cat=387&page=1@ αστρολάβος:http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17159&cat=333&page=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Αύγουστος 22, 2009 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2009 Μέχρι 1000mA έχει το πράκτικερ. Το ξέρω γιατί έψαχνα για μετασχηματιστή 1500mA τις προάλλες και δε βρήκα παρά μόνο μέχρι 1000.Και τι πειράζει? απλός θα κάνει πιο πολλές ώρες να φορτιστεί...σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.