SirDiman Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2009 καλησπερα, Εχω 2-3 καρτες μνημης SD και οταν τις βαζω στο card reader και μετα στις USB τα windows ζητουν να κανουν format τις καρτες πριν τις χρησημοποιησω.Τα δεδομενα τα χρειαζομαι οπως φανταζεστε, υπαρχει καποια λυση για να το κανω να τα διαβασει? :giveup::giveup:
C_J Αύγουστος 19, 2009 #2 Αύγουστος 19, 2009 Τι χωρητικότητας είναι οι καρτουλες; Γιατί αν είναι High Capacity (SDHC), χρειάζονται και ειδικά readers. Τα παλιά δεν είναι συμβατά με αυτές.
SirDiman Αύγουστος 19, 2009 Author #3 Αύγουστος 19, 2009 Ειναι κανονικες δουλευουν πανω στις συσκευες.Το card reader διαβαζει και τους 2 τυπουςΔοκιμασα και στο 2ο Pc με τα ιδια αποτελεσματαΛες να φταιει το card reader?
C_J Αύγουστος 19, 2009 #4 Αύγουστος 19, 2009 Είναι σχεδόν σίγουρο πως φταίει το reader. Αν υπάρχει site μπες και έλεγξε τα χαρακτηριστικά του. Να δεις αν υποστηρίζει αυτές τις κάρτες. Εγώ σε ένα SanDisk που έχω, έκανα αναβάθμιση του firmware και τώρα τις βλέπει. Δεν αξίζει να παιδεύεσαι πάντως. Πήγαινε πάρε ένα (που να γράφει πάνω πως υποστηρίζει SDHC). Βρίσκεις με λιγότερα από 10€
webhunter Αύγουστος 19, 2009 #5 Αύγουστος 19, 2009 Πριν από ένα μήνα το επαθα και εγώ, δυστυχώς πήρα και card reader, αλλά τίποτα. Τελικά η καρτούλα είχε αποφασίσει να μας αφήσει!
jeeper Αύγουστος 25, 2009 #6 Αύγουστος 25, 2009 Έχω κάρτες μνήμης SD διάφορες. Την βάζω στο ενσωματωμένο reader του HP Laptop και μου ζητάει format. Μετά πήρα αυτό και την διάβασε. Τις πιο πολλές φορές φταίει το reader, αν είναι παλιό και δεν διαβάζει HC.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.