Jump to content

Καρτες μνημης και προβληματα

SirDiman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα,

Εχω 2-3 καρτες μνημης SD και οταν τις βαζω στο card reader και μετα στις USB τα windows ζητουν να κανουν format τις καρτες πριν τις χρησημοποιησω.

Τα δεδομενα τα χρειαζομαι οπως φανταζεστε, υπαρχει καποια λυση για να το κανω να τα διαβασει? :giveup::giveup:

Τι χωρητικότητας είναι οι καρτουλες;

Γιατί αν είναι High Capacity (SDHC), χρειάζονται και ειδικά readers. Τα παλιά δεν είναι συμβατά με αυτές.

Ειναι κανονικες δουλευουν πανω στις συσκευες.

Το card reader διαβαζει και τους 2 τυπους

Δοκιμασα και στο 2ο Pc με τα ιδια αποτελεσματα

Λες να φταιει το card reader?

Είναι σχεδόν σίγουρο πως φταίει το reader. Αν υπάρχει site μπες και έλεγξε τα χαρακτηριστικά του. Να δεις αν υποστηρίζει αυτές τις κάρτες.

Εγώ σε ένα SanDisk που έχω, έκανα αναβάθμιση του firmware και τώρα τις βλέπει.

Δεν αξίζει να παιδεύεσαι πάντως. Πήγαινε πάρε ένα (που να γράφει πάνω πως υποστηρίζει SDHC). Βρίσκεις με λιγότερα από 10€

Πριν από ένα μήνα το επαθα και εγώ, δυστυχώς πήρα και card reader, αλλά τίποτα. Τελικά η καρτούλα είχε αποφασίσει να μας αφήσει!

Έχω κάρτες μνήμης SD διάφορες. Την βάζω στο ενσωματωμένο reader του HP Laptop και μου ζητάει format. Μετά πήρα αυτό και την διάβασε.

Τις πιο πολλές φορές φταίει το reader, αν είναι παλιό και δεν διαβάζει HC.:fie:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.