Jump to content

Βοηθεια για επιλογη laptop...

PolomanGR

Recommended Posts

Θελω ενα laptop το οποιο θα το χρησιμοποιω κυριως για ιντερνετ...απλα θελω να εχει δυο δυνατοτητες...

1ον Ανετο παιξιμο ταινιων High Definition...

&

2ον Να εχει την δυνατοτητα να παιζει,χωρις κολληματα,ενα PES09 (βασικα,πλεον θελω και το PES10 να παιζει φυσικα)

Το θεμα ειναι οτι το MAX που θελω να δωσω ειναι στ 700 καπου € ...

Α,και επειδη εχω σκοπο να παραγγειλω απο e-shop,αν γινετε να μου δινετε απο εκει προτασεις με links....

Ευχαριστω...

Το μονο αξιολογο στα 700 ειναι αυτο αλλα ποδοσφαιρακι δε παιζει....

Αν θες να παιζει και ποδοσφαιρακι θα σφιξεις τις τσεπες σου και θα εξοικονομησεις απο καπου 60 ευρω για να παρεις αυτο .

Το μονο αξιολογο στα 700 ειναι αυτο αλλα ποδοσφαιρακι δε παιζει....

Αν θες να παιζει και ποδοσφαιρακι θα σφιξεις τις τσεπες σου και θα εξοικονομησεις απο καπου 60 ευρω για να παρεις αυτο .

Οκ....ευχαριστω...το συγκεκριμενο (των 760) το ειχα δει...απλως δεν εχω καμια ιδεα απο λαπτοπ...και δεν μπορω να καταλαβω ποια αξιζουν....

• 2 weeks later...

Εγω θα επαιρνα ενα απο αυτα

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=621D60407422BA4F95E1F8EE6F457381&pa=2BCE357795392644B8583EF6B0304F36

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=C63DC80AB2590447B745661CA0DF00D3&pa=2BCE357795392644B8583EF6B0304F36

στο πρωτο εχεις δυνατοτητα να αλλαξεις κ καρτα γραφικων στο μελλον!Ασε που το lenovo ειναι σκυλη κ για τα χρηματα που κοστηζει τα αξηζει πραγματικα!

Acer δε θα επαιρνα!

κ γιατι να το παρεις απο το eshop??που δυμηουργουν κ τοσα προβληματα εαν τυχον σου παθει κατι...προσωπικα κ φυλικα μακρια απο το συγκεκριμενο καταστημα για αντικειμενα μεγαλης αξιας!

Ας προτεινη κ καποιος αλλος ομως αν εχει κανενα αλλο laptop να συγκρινουμε!:dance3:

Εγω θα επαιρνα ενα απο αυτα

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=621D60407422BA4F95E1F8EE6F457381&pa=2BCE357795392644B8583EF6B0304F36

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=C63DC80AB2590447B745661CA0DF00D3&pa=2BCE357795392644B8583EF6B0304F36

στο πρωτο εχεις δυνατοτητα να αλλαξεις κ καρτα γραφικων στο μελλον!Ασε που το lenovo ειναι σκυλη κ για τα χρηματα που κοστηζει τα αξηζει πραγματικα!

Acer δε θα επαιρνα!

κ γιατι να το παρεις απο το eshop??που δυμηουργουν κ τοσα προβληματα εαν τυχον σου παθει κατι...προσωπικα κ φυλικα μακρια απο το συγκεκριμενο καταστημα για αντικειμενα μεγαλης αξιας!

Ας προτεινη κ καποιος αλλος ομως αν εχει κανενα αλλο laptop να συγκρινουμε!:dance3:

Απο πλαισιο δεν ψηνομαι να παραγγειλω...

Τωρα φιλε κωστα...το προτο λαπτοπ που μου εδειξες δεν ειναι μεσα στις δυνατοτητες που θελω...βεβαια εχει δυνατοτητα αλλαγης καρτας γραφικων..δεν ξερω...

Το δευτερο μαρεσε πολυ..(ειδικα αυτη η 4570 :p )αλλα ανησυχω λιγο που ειναι dell,δν ξερω αν εχει την ποιοτητα...:/

Υ.Γ.> Λιγα λογια για το e-shop,εχω παρει απο κει πολυ πραμα,και τα μισα τα εχω χαλασει και μ τα καναν αντικατασταση παντα... :p

Ρεκορ μου για ενα αντικειμενο ειναι 6 φορες αντικατασταση τα Logitech z-5500 :p

Συμφωνο απολυτος για το dell...ειναι super!τωρα για το καταστημα θα σου ελεγα μην κολλησεις να ειναι μονο απο το eshop. Το dell k to lenovo παντος ειναι πολυ καλα κ τα δυο!Θα σου ελεγα σε μια απο της δυο εταιριες να καταληξεις...αποψη μου παντα!ειναι κ οι δυο παρα πολυ καλες!Ας πει κ κανεις αλλος καμια γνωμη παντος!

Ok...δεν εχω καμια σχεση απο λαπτοπ οποτε..αφου το λετε και οι δυο θα χτυπησω το dell,εχω και u-shop κατω απο το σπιτι μου,οταν ερθει θα κατεβω να το παρω :D

Τωρα παντος ειμαι αναμεσα στο acer που προτεινε ο narzul και στο dell/...θα δω...

Τα acer απ'όσο έχω ακούσει και δει σε φίλο, είναι λίγο ντελικάτα (τουλάχιστον "ήταν"). Αναφέρομαι σε σπασίματα στη βάση του panel από το άνοιξε κλίσε. Λογικά θα διορθώθηκε, αλλά η Dell νομίζω είναι τουλάχιστον 2 κατηγορίες πάνω σε ποιότητα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.