FrOsT Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2009 Το ms multimedia που εχω εδώ και χρόνια κάνει νερά, δεν πατηουντε καλά (σκαλωνουν) λογο της χρήσης και μου δημιουργεί πρόβλημα.Ψάχνω πληκτολογιο Με μεγάλη αντοχή στις σφαλιαρες και στον χρονοκύριος για παιχνίδια να εχει multimedia keysκαι προαιρετικά φωτισμό αλλα δεν με πολυνιαζει αν πληρει τα προηγούμενα.Macro keys δεν θεορουντε προσόν.Τιμή το πολυ 50-60ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Αύγουστος 18, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2009 Δεν εχεις και τις απειρες επιλογες σε αυτα τα χρηματα (οχι οτι χρειαζεται να δωσεις και παραπανω)μια , δυο , τρεις , τεσσερις , πεντε .Αν δε σε ενοχλουν τα κουμπια στα αριστερα , θα προσανατολιζομουν προς το τελευταιο.Εχει αποδειχθει τιμιο για τα λεφτα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Αύγουστος 18, 2009 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2009 Θα συμφωνήσω με τον Narzul και θα σου πρότεινα ένα Logitech. Για το Razer δεν ξέρω από προσωπική εμπειρία τίποτα δυστυχώς αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Και ως κάτοχος του Wave αν θέλεις multimedia keys απλά δεν υπάρχει καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Αύγουστος 19, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2009 Ταπεινή μου γνώμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
omiros1 Αύγουστος 19, 2009 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2009 Logitech G15.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Αύγουστος 19, 2009 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2009 Καλό είναι και το NOD Foldable πληκτρολόγιο. :to_pick_ones_nose: ...μπαίνει και στο πλυντηριο. :hehe: :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.