smartakis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2009 Σήμερα απέκτησα το acer revo! Μου παρουσιάζει όμως ένα προβληματάκι. Παρά το ότι πέρασα όλους τους codec που χρειάζεται και δοκίμασα με vlc και Kmplayer έχω καθυστέρηση σε εικόνα και ήχο όταν παίζω αρχεία mkv είτε 720 είτε 1080. Τι μπορεί να φταίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Αύγουστος 18, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2009 Ac3 filter και Core AVC professional περασες?Επίσης, άνοιγε τα αρχεία με το Windows Media Player Classic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smartakis Αύγουστος 18, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2009 ναι τα έχω περάσει. δοκίμασα να το τρέξω και με media player classic αλλά τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Αύγουστος 18, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2009 Κάνεις streaming μέσω wifi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smartakis Αύγουστος 18, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2009 όχι, πέρασα από ένα εξωτερικό τα αρχεία στο revo και από εκεί προσπαθώ να τα αναπαράγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
smartakis Αύγουστος 18, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2009 βρέθηκε λυση τελικά! πέρααα ξανά τους codec και δούλεψε κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smartakis Αύγουστος 19, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2009 update!με media player classic, Ac3 filter και Core AVC professional παίζει μια χαρά τα 720 αλλά κολλάει στα 1080. Καμμία ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 19, 2009 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2009 Προφανώς το συστηματάκι είναι στα όρια. Ίσως είναι ζορισμένο για να παίξει και τέλεια στα 1080p. Κατ' αρχήν θεωρώ ότι έχεις 1080p τηλεόραση και 1080p σύνδεση και τίποτα λιγότερο.Κατά δεύτερον, τι λειτουργικό έχει; Διάβασα ότι έχει windows vista home premium? Αν ναι, δοκίμασε να κάνεις κάποιο tweaking, πχ κόψε τα themes και μερικά services για να δεις αν παίζει καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smartakis Αύγουστος 19, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2009 Προφανώς το συστηματάκι είναι στα όρια. Ίσως είναι ζορισμένο για να παίξει και τέλεια στα 1080p. Κατ' αρχήν θεωρώ ότι έχεις 1080p τηλεόραση και 1080p σύνδεση και τίποτα λιγότερο.Κατά δεύτερον, τι λειτουργικό έχει; Διάβασα ότι έχει windows vista home premium? Αν ναι, δοκίμασε να κάνεις κάποιο tweaking, πχ κόψε τα themes και μερικά services για να δεις αν παίζει καλύτερα.Ναι έχω και τηλεόραση αλλά και σύνδεση 1080p.Έχει vista home premium και για να σου πω την αλήθεια σκέφτομαι να του περάσω xp. Αλλά δεν ξέρω μετά κατά πόσο θα λειτουργεί σωστά, μιας και μέχρι τώρα λειτουργεί τέλεια με το μόνο πρόβλημα τα Mkv 1080. Από services τι προτείνεις να κόψω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 19, 2009 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2009 Δεν μπορώ να σου πω έτσι αέρα τι να κόψεις, καλό είναι να διαβάσεις κάποιον οδηγό όπως αυτόν για να ξέρεις εσύ τι κάνεις. Μία ιδέα είναι να κόψεις System Restore, Indexing, Aero effects, Windows Defender και από κει και πέρα αν έχεις βάλει τίποτα έξτρα του στυλ Nero να δεις τι άλλο έχουν περάσει και αυτά.Και windows xp να βάλεις δεν θα πάθεις τίποτα, αλλά δεν θα έχεις Media Center και άλλα τέτοια καλούδια. Δοκίμασε να μειώσεις τους πόρους των Vista όσο μπορείς και αν δεν δεις φως πέρνα Windows XP με ένα MediaPortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smartakis Αύγουστος 19, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2009 Οκ φίλε, θα δοκιμάσω αρχικά με τα services. Σε ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.