Jump to content

ADSL+ISDN

johnykim

Recommended Posts

Κατάλαβα...Εδώ και μέρες τώρα είμαι χωρις το netmod και λειτουργούν ολα οκ!

Κάποιες απορίες ακόμα:

1)Δηλαδή με μια γραμμή ISDN μπορώ να έχω έναν αριθμό(ή και πολλούς) και να χτυπάει σε όλες τις συσκευές, ενώ με μια PSTN μπορώ να έχω μόνο έναν αριθμό ο οποίος θα χτυπά σε μια μόνο συσκευή;

2)Αρα θα μπορούσα αντί για ISDN παλιότερα να έβαζα 2 PSTN.Μία για να μιλάω και μία για τις κλήσεις στο internet.Ετσι θα είχα 2 αριθμούς για τις 2 συνδέσεις αντίστοιχα.Το πρόβλημα όμως ήταν το κόστος.

Σωστά τα παραπάνω;

Παραδειγμα

-----------

Εστω οτι υπαρχει isdn γραμμη με 1 τηλεφωνικο αριθμο.

Τα pcια ολα στο νετ.

Η γυναικα μιλαει με την κολλητη στην 1η συσκευη.

Χτυπαει μια 2η συσκευη, το σηκωνω και μιλαω με τον κολλητο.

Χτυπαει μια 3η συσκευη (ειναι η πεθερα), το σηκωνω και της λεω να παρει αργοτερα

και συνεχιζω την συνομιλια με τον κολλητο.

Πως ολα αυτα μπορουν να γινουν εστω και με 2 ξεχωριστες pstn (και πιο φθηνα), δεν μπορω να το καταλαβω.

Οπά, πάσο...δεν ήξερα ότι με ISDN μπορείς να μιλάς καθώς θα μιλάς...(Yo dawg...:hehe:)

Ωραία φάση αυτή...

Κατάλαβα...Εδώ και μέρες τώρα είμαι χωρις το netmod και λειτουργούν ολα οκ!

Κάποιες απορίες ακόμα:

1)Δηλαδή με μια γραμμή ISDN μπορώ να έχω έναν αριθμό(ή και πολλούς) και να χτυπάει σε όλες τις συσκευές, ενώ με μια PSTN μπορώ να έχω μόνο έναν αριθμό ο οποίος θα χτυπά σε μια μόνο συσκευή;

2)Αρα θα μπορούσα αντί για ISDN παλιότερα να έβαζα 2 PSTN.Μία για να μιλάω και μία για τις κλήσεις στο internet.Ετσι θα είχα 2 αριθμούς για τις 2 συνδέσεις αντίστοιχα.Το πρόβλημα όμως ήταν το κόστος.

Σωστά τα παραπάνω;

Σωστος σε ολα σου.

mech5107, μονο φαντασου τι μπορει να γινει στο σπιτι σε γιορτες, γενεθλεια κλπ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.