Jump to content

Eρώτηση για το Coolermaster RC-840

profitis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε ολους :)

Eνδιαφέρομαι να αγοράσω ενα καινούργιο κουτάκι προκειμένου να μετατρέψω το τωρινο μου μηχανηματάκι σε εναν file server. Για ψυχολογικους αλλα και πρακτικους λόγους έχω καταλήξει σε full tower προκειμενου να υπάρχει η μέγιστη δυνατή άνεση και να πετύχω καλη ροή αέρα μεσα στο κουτι.

Εχω καταλήξει στο RC-840 όμως έχω μια ερώτηση...Οι 5,25 θέσεις του, μπορούν να μετατραπούν σε θέσεις 3,5 για να μπουν σκληροι δισκοι.Σε ενα review διαβασμα οτι αυτο γίνεται μονο για 1 απο τις 6 θέσεις 5,25. Ισχύει;

Σας ευχαριστω πολυ!

Καλησπέρα σε ολους :)

Eνδιαφέρομαι να αγοράσω ενα καινούργιο κουτάκι προκειμένου να μετατρέψω το τωρινο μου μηχανηματάκι σε εναν file server. Για ψυχολογικους αλλα και πρακτικους λόγους έχω καταλήξει σε full tower προκειμενου να υπάρχει η μέγιστη δυνατή άνεση και να πετύχω καλη ροή αέρα μεσα στο κουτι.

Εχω καταλήξει στο RC-840 όμως έχω μια ερώτηση...Οι 5,25 θέσεις του, μπορούν να μετατραπούν σε θέσεις 3,5 για να μπουν σκληροι δισκοι.Σε ενα review διαβασμα οτι αυτο γίνεται μονο για 1 απο τις 6 θέσεις 5,25. Ισχύει;

Σας ευχαριστω πολυ!

παιρνει και το κουτι 4>3 5,25" της coolermaster εαν θες χωρις προβλημα

για 4 σκληρους σε 3 θεσεις των 5&1/4"

η μια που λεει στα specs ειναι για floppy, card reader κτλ

δλδ 3,5αρα με προσβαση απο την προσοψη μεσω αντιστοιχου front panel bezel

Κατ' αρχην λεγεται ATCS-840.:p

Στο χαμηλοτερο 5.25'' εχει ενα μετατροπεα σε 3.5'' που μπορεις να αφαιρεσεις.

Για φαιλ σερβερ θα ελεγα να κοιταξεις καποιο αλλο φουλ. Ισως το παλιο στακερ ή καποιο λιανλι με περισσοτερες ετοιμες θεσεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.