Jump to content

Αυξομοίωση ήχου στα ηχεία

pontifikas

Recommended Posts

Η ιστορία έχει ώς εξής: Έχω κάτι Creative 4.1 Cambridge Soundworks. Φεύγοντας για φαντάρος τα πήγα στην μάνα μου (αποθήκη) όπου πέσαν σε αχρηστία. Γυρίζοντας από φαντάρος παρατήρησα ότι τον μετασχηματιστή τον είχε καταπιεί η εντροπία. Πήγα και πήρα έναν άλλο.

Με το πρώτο άκουσμα αμέσως κατάλαβα ένα μπούκωμα (ειδικά αν ανέβαιναν λίγο τα μπάσα είχα θόρυβο) στα ηχεία ενώ έχω και random αυξομείωση ήχου. Υπέθεσα ότι θα έφταιγε ο μετασχηματιστής που δεν ήταν μανίσιος και αποφάσισα να ζήσω με αυτό.

Αυτά εδώ και ένα χρόνο.

Πριν μερικές μέρες η εντροπία εμφάνισε πάλι τον μανίσιο μετασχηματιστή και τώρα που τον δοκίμασα παρατήρησα ότι εξαφανίστηκε το μπούκωμα αλλά η αυξομείωση παραμένει.

Εφόσον δεν φαίνεται πλέον να φταίει ο μετασχηματιστής, υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι που αν ανοίξω το woofer να το βρώ?

Παρεμπιπτόντως η αυξομείωση συμβαίνει και στην X-FI που έχω και στην On-board κάρτα.

κομμένο,τσακισμένο βραχυκυκλωμένο καλώδιο my friend

με ταλαιπώρησε το ίδιο φαινόμενο και μένα σε κάτι creative

καθάριζα ξανακαθάριζα τα ποντενσιόμετρα τίποτα

τελικά είδα το καλώδιο πιο εκει και ήταν φθαρμένος check it

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.