Jump to content

Cosmote on the go και λοιπες εταιριες..Αξιζουν ;

GoMaR

Recommended Posts

Παιδια καλημερα.

Επειδη ετυχε στο 10ημερο των διακοπων να χρησιμοποιω το ασυρματο ιντερνετ της vodafone.(πακετο 5GB/μηνα - 30Ε/μηνα) και με βαλε σε σκεψεις για το αν κατι τετοιες λυσεις μπορουν να αξιοποιηθουν σα μονιμες

Η αληθεια ειναι οτι αυτο που με κινησε το ενδιαφερον ειναι οι ταχυτητες που υποστηριζουν αυτα τα δικτυα.Συγκεκριμενα για την cosmote βλεπω στο site τους οτι υποστηριζουν μεχρι και ~6mbit

φιλος κοντινος ειχε τετοιο ασυρματο δικτυο και ανεβαζε 200/250

Και σκεφτομαι εγω τωρα.Εχει κανεις κατι τετοιο ; Αξιζει να σκαω 50Ε τον μηνα για κατι τετοιο ; Οι ταχυτητες που λεει μεχρι και 21 ποτε θα τις πιανω ; κατω απο τις κεραιες οταν βρισκομαι ; τον χειμωνα με χαλια καιρο , πιανει το ιδιο ;

Το λεω αυτο γιατι στο εξοχικο μου με καθαρο ουρανο επιανε τζαμι.με συνεφιασμενο σερνοταν.

Αν εχει καποιος εμπειριες πανω σε αυτα ας μου πει να δω αν αξιζει..

Ευχαριστω

edit

εχω connx 2mbit.

ΑΝ είσαι συνέχεια εκτός σταθερού δικτύου, συμφέρει! Αλλά πρώτον θα πρέπει να έχει καλό σήμα GSM εκεί που είσαι, να μην έχει αλλαγές θερμοκρασίες, υγρασίας κτλ για να έχει σταθερές επιδόσεις και φυσικά τα 5-10 Gb είναι λίγα για οτιδήποτε εκτός από mail, msn και τα βασικά στο νετ.

ΑΝ είσαι συνέχεια εκτός σταθερού δικτύου, συμφέρει! Αλλά πρώτον θα πρέπει να έχει καλό σήμα GSM εκεί που είσαι, να μην έχει αλλαγές θερμοκρασίες, υγρασίας κτλ για να έχει σταθερές επιδόσεις και φυσικά τα 5-10 Gb είναι λίγα για οτιδήποτε εκτός από mail, msn και τα βασικά στο νετ.

μιλαω για την απεριοριστη χρηστη για το πακετο οn the go που βγαινει κοντα στα 50Ε/μηνα

Darksaga : ναι τοσο ανεβαζε..Αφου λεει στο site της cosmtoe οτι ταχυτητες upload μεχρι 6mbit κοντα..

Υπό την περίπτωση ότι θα είσαι συνεχώς εκτός κατοικίας που μπορείς να βάλεις σταθερό DSL. Αλλιώς σε καμία περίπτωση..

Άσε που τις ταχύτητες αυτές δε θα τις βλέπεις παντού. Πχ, σε ένα Vodafone μιας φίλης στο κέντρο της Αθήνας έπιανε τέλεια και σχετικά καλές ταχύτητες. Στο σπίτι της στο Χολαργό, ώρες ώρες δε μπορούσες να συνδεθείς καν στο msn, για να μην πω να δεις video από youtube, που περίμενες ένα τέταρτο και να φορτώσει.

Και ο πατέρας μου από Ψυχικό με το αντίστοιχο της Cosmote έπιανε @@ ταχύτητες, που για καθημερινή χρήση θα το καθιστούσαν ιδανικό για να σου σπάσει τα νεύρα...

Ευτυχώς κιόλας γιατί σε κάποιες φάσεις που δεν το ήξερε ο αδερφός μου το άφησε ανοιχτό να κατεβάζει και έφαγε ένα 400άρι ο father από το πουθενά, και με τις υποσχόμενες ταχύτητες θα κοιτούσε 2,5κ + ... λογαριασμό.

Εγώ για μόνιμο θα ψήφιζα όχι εκτός αν είσαι on the go συνέχεια και δεν μένεις ποτέ σπίτι που λεει ο λόγος.

Καταρχήν το unlimited της cosmote δεν είναι τόσο απεριόριστο όσο λέει το όνομα.

Έχει όριο 30GB/μήνα.

Κατά δεύτερον το παν είναι να πιάνεις 3G εκεί που είσαι και με καλό σήμα. Αν δε πιάνεις 3G τότε συνδέεσαι αυτόματα σε gprs και οι ταχύτητες είναι λίγο χειρότερες από dial up.

Γενικά συμφέρει αν είσαι εν κινήσει συχνά και χρησιμοποιείς το laptop σου. Για σπίτι δεν είναι και τόσο αξιόπιστο.

Με το αντίστοιχο της tim είμαι τώρα και μιλάω από Ζάκυνθο. Δώρο δύο μήνες με καινούργια σύνδεση adsl για το σπίτι. Πρώτα δες εκεί που θα πας αν έχει δίκτυο 3G αλλιώς θα μπαίνεις με gprs και ταχύτητες dial up.

τωρα και γω γραφω απο χαλκιδικη μεσω 3g της wind η ταχυτητα που κατεβαζω ειναι περιπου 15ΚΒ..και αρκετα προβληματα γενικοτερα με την αποκριση δικτυου...Ωρες-Ωρες εχει υπερβολικο lag..Θα το συνηστουσα μονο σαν τελευταια λυση..

εγω ρε παιδια με vodafone 3G+ στο εξοχικο μου (β.ευβοια)

κατεβαζα με 150+ και ανεβαζα κοντα στα 70-80

Ο φιλος μου απο cosmote κατεβαζε τοσο αλλα ανεβαζε απιστευτα πολυ

λετε αν ειναι ογκοχρεωση να πιανεις καλυτερες ταχυτητες ;:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.