PGM Οκτώβριος 8, 2003 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2003 Φωτο Νο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Οκτώβριος 8, 2003 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2003 Aκομα πιο λιτο το δικο μου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 8, 2003 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2003 Βγήκαν τα τάπερ στη φόρα!! OverFlow κι εγώ ψάχνω κάτι τέτοιο για να βάλω την αντλία μέσα αλλά δεν έχω βρει.. Από ποιο.. supermarket ψωνίζεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Οκτώβριος 8, 2003 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2003 Αχχχχχ......αυτα τα ταπερ ειναι ολα τα λεφτα μπραβο ρε παιδια!!!!!Εγω λεω να φτιαξω κατι με plexi!!!Aντε να δουμε τι θα βγει!!!!:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Οκτώβριος 8, 2003 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2003 Αρχική απάντηση από DJD Βγήκαν τα τάπερ στη φόρα!! OverFlow κι εγώ ψάχνω κάτι τέτοιο για να βάλω την αντλία μέσα αλλά δεν έχω βρει.. Από ποιο.. supermarket ψωνίζεις; To πηρα απο τη γνωστη αλυσιδα Super Market " ΣΗΤΥΟΣΑΜ " της Βορειου Ελλαδας. [βοηθεια] Για να διαβασεις το ονομα χρησιμοποιησε καθρεπτακι,το εκανα ετσι για να μη θεωρηθει διαφημηση. :laughing: :laughing: :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 8, 2003 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2003 Διαφορες βυθιζομενη και εξωτερικη στις θερμοκρασιες ειδατε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 8, 2003 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2003 Οσοι εχετε την l30 μη προσπαθησετε καν να την βαλετε σε τάπερ μικρότερο απο 3-4 λιτρα ΘΑ δείτε την θερμοκρασία να ανεβαίνει 2-3 βαθμούς πολύ γρήγορα Με περισότερα λίτρα πάλι ανεβαίνει αλλά όχι τοσο γρήγορα και τοσο πολύ Με λιγοτερα απο 1 απλά πετάχτε τον βραστήρα αο το σπίτι δεν θα σας χρειάζεται πιά Ιδανική λύση για τον χειμώνα για να φτιάχνεις νες καφέ στο φτερό........ Κια ο δικός μου περιέκτης ,Τελικά σε ποιανού τα χέρια βρίσκεται τώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Οκτώβριος 8, 2003 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2003 Εleven μπορεις να το εξηγησεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 8, 2003 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2003 η L30 ζεσταινεται παρα πολυ και η θερμοτητα αυτη μεταφερεται στο νερο. υγ, ωραια φωτο :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Οκτώβριος 8, 2003 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2003 thanks .38-.45:) ,εμενα πηγε το μυαλο μου στο flow rate.ΥΓ. Δεν εχω L30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 9, 2003 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2003 Παρομοια αποτελεσματα ειδα και με την L20 σε μενα +4 με 5 βαθμους οταν την βυδισα σε ενα τανκ περιπου 500ml Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Οκτώβριος 9, 2003 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2003 Ρε παιδια εγω εχω βαλει την L30 μεσα στο κουτι και ζεστενεται ελαχιστα!!!!( βεβαια παιζει ενα δυνατο fan απο πισω και την φυσαει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 9, 2003 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2003 Αρχική απάντηση από .38-.45 [09-10-2003 και 00:40] η L30 ζεσταινεται παρα πολυ και η θερμοτητα αυτη μεταφερεται στο νερο. υγ, ωραια φωτο :D Aκριβώς αυτό ......Ναι όντος πολύ καλή φώτο ας είναι καλά ο φωτογράφος....................... mortisboy και εγώ έτσι την εχω τώρα .Το μόνο άσχημο είναι οτι ολη η θερμότητα της αντλίας μεταφέρεται στο εσωτερικό του κουτιού Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfeonas Οκτώβριος 9, 2003 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2003 mortisboy γιατι δεν βαζεις την αντλια ποιο αριστερα (στην φωτο) ωστε να ειναι ποιο ισιος ο σωληνας εξαγωγης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Οκτώβριος 9, 2003 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2003 Mortiboy τι κουτι εχεις?:bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Οκτώβριος 9, 2003 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2003 Tyfeona εχεις δικιο για την αντλια(βασικα το εχω κανει για αυτο που λεει ο Εleven και για να την φυσαει καλυτερα το φαν)!!Γενικα θα ψιλοκανω αλλαγες και θα το διορθωσω και αυτο!!!!Θελω να παρω πιο χοντρα λαστιχα αυτα ειναι αρκετα στενα εξωτερ 12mm και εσωτ 8mm !!! Soki το κουτι μου ειναι ενα Antec 1000sx και το ειχα παραγγειλει απο Entercom πριν αρκετο καιρο!!(δεν πρεπει να βγαινει τωρα το συγκεκριμενο)Αλλα ειναι ιδιο με το CHIEFTEC Full tower του πλαισιου!!(ουτος η αλλος η ιδια εταιρεια τα κατασκευαζει για αυτες)Mιχαλη ενδιαφερομαι για μπλοκ για το chipset θα μπορεσεις να κανεις κατι???Αααα για πειτε και για λαστιχα( εσωτερ 12mm) απο που και τι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mut3 Ιανουάριος 2, 2005 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Αφου το φωτιζεται με LED και ειναι τελειωσ διαφανο θα πετυχετε πολυ πιο ομορφο αποτελεσμα αν το τριψετε λιγο με λεμτο γυαλοχαρτο... Αυτο εχω να προτεινω...Καλο guide ,μπραβο παιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrisantz Απρίλιος 18, 2006 #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 gratz!!!! πολυ καλο! το θεμα δεν ειναι αν ειναι ομορφο παντος η οχι (μετραει και αυτο δεν λεω ) αλλα αυτο που σε πορωνει περισσοτερο ειναι οτι το φτιαχνεις εσυ ο ιδιος!!! 10ρακι απο μενα!!!:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :T: :T: :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurboX Ιούλιος 3, 2006 #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Πολύ μαματο θέμα παίδες.Επινοητικότητα και πάλι επινοητικότητα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RagSoul Ιούλιος 8, 2006 #40 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2006 ωραία ιδέα! Ε ρε όταν πέφτει η φτώχεια τι ιδέες κατεβαίνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.