Jump to content

VGA για ιντερνετ καφε

lefteriz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας.

Λοιπόν, υπάρχει ενα ιντερνετ καφε 2.5 χρονών με το παρακάτω hardware

ASUS mobo με intel 945

Core2 Duo 6300 1.86Ghz ο πρώωωτος :p

1GB RAM DDR2

7600GT

320GB HD

LG 19αρες 1280 x 1024

Θελω να ανεβάσω λιγο τα μηχανήματα αντικαθιστώντας την VGA και βάζοντας ένα ακόμα dimmακι.

Κοιτάω προς 9600 / 9800GT / GTS250.

Έχετε να προτείνετε κάτι ???

MAX ανάλυση οπως αναφέρεται ειναι η 1280

Απαιτήσεις πολλές φυσικά δεν υπάρχουν, αλλά εκτός του ότι πολλές κάρτες έχουν αρχίσει να βγαίνουν off, artifacts θέλω να υπάρχει μια σχετική άνεση στα τελευταία games . ο Core2 6300 είναι ικανός ακόμα να συνοδεύσει μια τέτοια καρτα?

Ένα θέμα είναι και τα τροφοδοτικά καθότι 450W noname

μιλάμε για 40 κομμάτια περίπου

ATI απορρίπτοντε.

Ποιο παλιά που είχε ξανασυζητηθεί το θέμα, μάλλον για 9600 πας, λόγο κατανάλωσης/απόδοση...αλλά το τροφοδοτικό είναι καλο σε watt, αλλά noname??? Σε μηχάνημα 24/7??? Χτύπα μερικά silvestone 400αρια να κάνεις δουλεία σου σίγουρα...τα artifacts που έχεις μπορεί να είναι και θέμα τροφοδοσίας ή και σκόνης=υπερθέρμανση.

To τροφοδοτικο εισαι σιγουρος οτι δε γραφει μαρκα?

Το δικο μου lase 450w επαιζε με ατι 4850 toxic παντως απροβληματιστα (η 4850 εχει περιπου τις ιδιες ενεργειακες απαιτησεις με μια nvidia 260).

Anyway δε νομιζω να εχεις καποιο προβλημα με τα τροφοδοτικα.

Τωρα για καρτες αν εισαι 100% σιγουρος οτι δε θα αλλαξεις και οθονες (τωρα που οι 22αρες κανουν 120 ευρω) χτυπα 9600 , αλλιως σκεψου το και χτυπα 250 .

Θα σου βγουν 1200 ευρω παραπανω , αλλα μερα με τη νυχτα σε επιδοσεις.

Η 9800 απορριπτεται λογω τιμης.

Ο 6300 ειναι μια χαρα , ας τον ως εχει.

Στη θεση σου θα επαιρνα 20 καρτες 9600 και αλλες 20 250 και σταδιακα θα αλλαζα και τις μισες οθονες.

Βεβαια δε ξερω τι προσφερουν οι ανταγωνιστες σου , ουτε το κατα ποσο ανταγωνιστικος θες να εισαι και συ.

9600gt... η 250 θα έχει λόγω bottleneck του συστήματος μικρή βελτίωση απόδοσης σε σχέση με την 9600gt και θα σε επιβαρύνει κ με πρπ +50 watt κατανάλωση...

σε ποιά περιοχή είσαι? κ εγώ στο μαγαζί ίδιο setup έχω (6300 σε 965 m/b, 2gb, 9600gt, 19" tft)...

Το λιγότερο που μπορείς να βάλεις για μένα είναι 9600gt,όπως και είπαν οι παραπάνω.

Βρίσκεις και φτηνές gts250,αλλά καλύτερα για να μην αλλάξεις και τροφοδοτικά,να μην τρώνε τα pc πιθανό bottleneck γιατί είναι αδύναμος ο 6300,και να μην καίνε τα pc αρκετά παραπάνω ρεύμα για να παίζουν τα καμμένα wow και να χαίρονται,χώσε 9600gt,και πάλι καλές κάρτες θα έχεις στα pc,αφου δεν έχω δει net cafe με pc με καλύτερες κάρτες από 8800gts 320.

Το δικο μου lase 450w
Και έλεγα ότι μόνο εγώ είχα πέσει πάνω σε lase.:hehe:

Vouda σε επαρχία είμαι. Δεν είναι δικό μου το νετ καφε.

οθόνες ειναι οι LG 1900R και δεν πρόκειται να αλλαχτούν.

οπότε η καλυτερη επιλογή είναι για 9600GT?? Τροφοδοτικά να αλλαχτούν επίσης δε γίνεται... τώρα τα τσέκαρα και τελικά ειναι 500W και δίνουν 20Α στην 12άρα. Την παλεύουν την 9600???

Ναι μαλλον θα την παλεψουν.

Αν υπαρξει κολλημα /μπλε οθονη σε κανα πισι θα φταιει το τροφοδοτικο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.