Jump to content

η καλυτερη στα 50-60 Ε

johnymag

Recommended Posts

επειδη εγινε μια μ@κ@κι@ στο πλαισιο με την παργγελια μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η καλυτερη σε αυτα τα χρηματα??εχω δει το σφυρι του θορ και την true black, στο review του θορ βγαινουν ισες περιπου..ειναι και η thermalright if-14 την οποια μου εχουν βαλει..(με 1 ανεμιστηρα)την κραταω??:wall:

προτον αλλαξε τον τιτλο γιατι αυτος δεν λεει τιποτα

και δευτερον δωσε παραπανω πληροφοριες

αν καταλαβα καλα μιλαμε για αεροψυκτηρα

για επεξεργαστη,της υπογραφης σου?

συμφωνω..ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την ψυχτρα..

Ο fan πάει εξτρά ?

Επειδή κατάλαβα πώς άλλη ήθελες και λόγο "αναμένεται" σου έβαλαν αυτή πλήρωσες φαντάζομαι εξτρά ?

Θέλω να πάρω PC από το πλαίσιο αλλά η Mugen 2 δεν υπάρχει

Μπα την Mugen θα πάρω αναγκαστικά από eshop.Μπορείτε να μου πείτε πώς έχει η διαδικασία της παραγγελίας.Πάς κατευθείαν στο κατάστημα και παραγγέλνεις ή πρώτα η παραγγελία από νετ και στην στέλνουν σπίτι ?

γιατι 8ες την mugen με το ζορι??με 10 ευρα περνεις μια καλυτερη κ πολυ μικροτερη..(μιλαω για την v8)και με 15 την thor's hammer..

Έχω την εντύπωση ότι η Mugen 2 είναι καλύτερη από την V8.Ήδη την έχω παραγγείλει από e-shop.Αλλά δεν έχω λάβει κάποιο e-mail επιβεββαίωσεις.Μήπως πρέπει πρίν την αγορά να δημιουργήσω λογαριασμό ? (δεν έχω)

Προσωπικα εχω την Mugen2 και ειχα την εμπειρια να τεσταρω προσφατα (προχθες) στο πισι μου την Megahalem. Σε τρια Games που δοκιμασα και τις δυο με την ιδια θερμοκρασια δωματιου και τό ίδιο ανεμηστιρακι παντα ( αυτο της Mugen2 ) η διαφορα ειτανε 1-3 βαθμους (καλυτερη η Megahalem). Μαλιστα αυτο εγινε και δυο φορες με την καθε ψηκτρα (Απο τη μια για να βεβαιωθούμε για τα αποτελεσματα, απο την αλλη για να αποκλεισουμε τη μη σωστη επαφη (επεξεργαστης-ψηκτρα) και τριτον επειδη ειχαμε με το φιλο μου το χρονο και την ορεξη να το κανουμε). Αρα πιστευω πως δεν αξιζει το κοπο να δωσει κανεις + 20 ευρω + αγορα fan για μια τοσο μικρη διαφορα.

Mπορεί όλα αυτά να γίνανε εντελώς ερασιτεχνικά και όχι επαγγελματικά όπως οι δοκιμες που βλέπουμε σε διαφορα sites αλλα ούτε υπάλληλοι της scythe είμαστε ούτε θέλουμε να προωθήσουμε κάποιο προϊόν. Από προσωπική εμπειρία και μονο πιστεύουμε πως η mugen2 αυτή τι στιγμή είναι η καλύτερη ψήκτρα στην αγορά και πάντα σε σχέση απόδοση/τιμή.

• 2 weeks later...
ειναι λιγο τουβλο η mugen ομως..ενω η thor's hammer ειναι πιο ωραια και βγαινει και στο review που εχουμε δω περα ιση περιπου με τον "βασιλια"..(true black)

ο βασιλιάς φιλε μου είναι η megahelms:whip:

Ο Θόρ (με το σφυρί του αντάμα!) συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 4-5 κορυφαίες ψήκτρες αυτη τη στιγμή, καταλαμβάνοντας την... 5η θέση. Η Mugen2 προσφέρει εξαιρετικό λόγο τιμής/απόδοσης και αξιοπρόσεκτες επιδόσεις (αν ταιριάζει και στη μητρική, τέλεια φάση). Thermalright&Megahalems σφάζονται στην κορυφή.

Το push-pull προσφέρει ελάχιστα καλύτερες θερμοκρασίες, μάλλον δεν αξίζει λόγω δυσανάλογης αύξησης των επιπέδων θορύβου...

Ρε παιδιά γιατί τι λέτε Megahelms όταν η εταιρεία την ονομάζει Megahalems ?

Τεσπά όποιος ενδιαφέρετε να την αγοράσει μπορεί να την βρει και εδώ http://www.eworld.com.gr/front/details/497 σε καλύτερη τιμή.

Thermalright&Megahalems σφάζονται στην κορυφή.

Ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα...Προσφατα μαλιστα ζητησα κι εγω τη βοηθεια σας για αγορα ψυκτρας,το εψαξα αρκετα και κατεληξα στην Thermalright 120 (αν και σε επιδοσεις μπορει και να ειναι ελαφρως χειροτερη απο την Megahalems) καθαρα και μονο για το λογο οτι με τη Thermalright ειμαι σιγουρος οτι σε μελλοντικη αλλαγη πλατφορμας θα βγαλει αμεσα ανταπτορα για της ψυκτρες της και δε θα χρειαστει να ξαναδινω 60αρια για καινουρια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.