Jump to content

αναβαθμιση καρτας γραφικων agp

kostastatopoulos

Recommended Posts

ναι σκεφτομουν η την 4650..θα μπει σε windows xp pro english version S.P. 3 και 1024 ram

thaks!

Προσπάθησε να βάλεις περισσότερη μνήμη, στα 2 giga θα δουλεύεις με άλλο αέρα τα παιχνίδια

Αν και φανατικός της ΑΤΙ, καλό θα ήταν να αποφύγει τις σύγχρονες υλοποιήσεις της εταιρίας σε AGP: η ΑΤΙ έχει παραμελήσει τελείως τους drivers με αποτέλεσμα τα κρασαρίσματα και η "επιλεκτική μεταχείριση" παιχνιδιών να είναι στην ημερήσια διάταξη!

Με την "παλιά" μου Χ850ΧΤ, αν και πιο αργή, ουδέποτε αντιμετώπισα πρόβλημα! Με την παρούσα 3850 παίζω μεν ΕΥΤΥΧΩΣ πολύ καλά και απίστευτα όμορφα πλέον τα παιχνίδια που γούσταρα πάντα, ΑΛΛΑ ένα Half Life 2 πχ που ήθελα πολύ να παίξω μου το κρασάρει με το καλημέρα...

Είμαι αναγκασμένος να προτείνω στο φίλο να πάει στην 7600GT, την οποία πολύ γλυκοκοιτάζω. Σίγουρα δε θα είναι τόσο γρήγορη όσο η 3850, αλλά έχω την εντύπωση ότι τέτοια τραγικά προβλήματα δε θα έχω! Σε κάθε περίπτωση ΜΑΚΡΙΑ από τις σύγχρονες ATI σε AGP!

Η 3850 θελει ενα 400-450w psu ε?

Σκεφτομαι να την βαλω στο παλιο pc αλλα με τον P 4 θα εχει bottleneck τρελλο..:p

Ντάξει, έχωσα το 625 πάνω επειδή το βρήκα ευκαιρία. Πειραματικά την έτρεξα και με 350άρι (μάλλον της πλάκας)

και 12άρα γραμμή με 12 αμπέρ χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, για μερικές μόνο μέρες βέβαια. Καλό είναι να υπάρχει απόθεμα ισχύος για λόγους αξιοπιστίας, αλλά ειναι και τρελάδικο η κατάσταση με τα βατ...

Εγώ πάντως με την 2600 Pro agp, δεν έχω πρόβλημα με τους Drivers. Χρησιμοποιώ τους 9.8 που βγήκαν την προηγούμενη εβδομάδα, φυσικά με agp hotfix. Έτσι τα παιχνίδια που μπορούν να παίξουν και δε θέλουν πολύ επεξεργαστή, παίζουν μια χαρά.

Αν έχεις AGP τότε μόνο ΑΤΙ 3850 ( Ότι πιο ισχυρό υπάρχει)

Εγώ αυτή έχω και είμαι μια χαρά.

Έχω παίξει παλιά παιχνίδα και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Εγω εχω την Sapphire Χ1650 PRO 512mb και σκεφτομαι να βαλω την 3850,ισα ισα να "ξυπνησω" λιγο το συστημα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.