Jump to content

Macbook Air 2.13 (New)

nmaggioros

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Μου έχει μπεί στο μάτι ένα Macbook Air (http://www.apple.com/macbookair/specs.html) κατά προτίμηση το 2.13 με τον SSD. Ξέρετε αν με αυτό θα μπορώ να δώ HD ταινίες σε mkv?

Νικόλας

Καλησπέρα,

Μου έχει μπεί στο μάτι ένα Macbook Air (http://www.apple.com/macbookair/specs.html) κατά προτίμηση το 2.13 με τον SSD. Ξέρετε αν με αυτό θα μπορώ να δώ HD ταινίες σε mkv?

Νικόλας

Δεν πρέπει να παίζει κάποιο πρόβλημα,αφού η CPU είναι αρκούντως δυνατή και η κάρτα,γι αυτήν τη δουλειά,

τουλάχιστον,δεν θα έχει κάποιο θέμα.

Η οθόνη του όμως στις 13.3 ίντσες είναι λίγο μικρή για θέαση ταινιών.Μήπως να χρησιμοποιούσες το DVI

output για προβολή σε κάποια μεγαλύτερη οθόνη? :)

Δεν με ενδιαφέρει για κυρίως μηχάνημα προβολών αλλά για ένα ταξίδι π.χ. οπότε το μέγεθος δεν με επιρεάζει. Το θέμα μου είναι να θα μπορεί να παίξει άνετα τα mkv που ήδη έχω.

Δεν με ενδιαφέρει για κυρίως μηχάνημα προβολών αλλά για ένα ταξίδι π.χ. οπότε το μέγεθος δεν με επιρεάζει. Το θέμα μου είναι να θα μπορεί να παίξει άνετα τα mkv που ήδη έχω.

Τότε δεν έχεις να ανησυχείς.Το σύστημα θα μπορεί να ανταπεξέλθει άνετα.

Τότε δεν έχεις να ανησυχείς.Το σύστημα θα μπορεί να ανταπεξέλθει άνετα.

Στο MacOSX Leopard, την αποκωδικοποίηση την αναλαμβάνει εξολοκλήρου η CPU, με τον VLC player, που είναι και ο πιο διαδεδομένος. Ακόμα και έτσι, ο Core2 που φοράει το Air που έχεις βάλει στο μάτι είναι αρκετός.

Στο Snow δεν ξέρω τί θα παίξει, κατά πόσο θα βοηθάει η GPU στο decoding.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.