nmaggioros Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2009 Καλησπέρα,Μου έχει μπεί στο μάτι ένα Macbook Air (http://www.apple.com/macbookair/specs.html) κατά προτίμηση το 2.13 με τον SSD. Ξέρετε αν με αυτό θα μπορώ να δώ HD ταινίες σε mkv?Νικόλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Αύγουστος 16, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2009 Καλησπέρα,Μου έχει μπεί στο μάτι ένα Macbook Air (http://www.apple.com/macbookair/specs.html) κατά προτίμηση το 2.13 με τον SSD. Ξέρετε αν με αυτό θα μπορώ να δώ HD ταινίες σε mkv? Νικόλας Δεν πρέπει να παίζει κάποιο πρόβλημα,αφού η CPU είναι αρκούντως δυνατή και η κάρτα,γι αυτήν τη δουλειά, τουλάχιστον,δεν θα έχει κάποιο θέμα. Η οθόνη του όμως στις 13.3 ίντσες είναι λίγο μικρή για θέαση ταινιών.Μήπως να χρησιμοποιούσες το DVI output για προβολή σε κάποια μεγαλύτερη οθόνη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmaggioros Αύγουστος 16, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2009 Δεν με ενδιαφέρει για κυρίως μηχάνημα προβολών αλλά για ένα ταξίδι π.χ. οπότε το μέγεθος δεν με επιρεάζει. Το θέμα μου είναι να θα μπορεί να παίξει άνετα τα mkv που ήδη έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Αύγουστος 16, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2009 Δεν με ενδιαφέρει για κυρίως μηχάνημα προβολών αλλά για ένα ταξίδι π.χ. οπότε το μέγεθος δεν με επιρεάζει. Το θέμα μου είναι να θα μπορεί να παίξει άνετα τα mkv που ήδη έχω.Τότε δεν έχεις να ανησυχείς.Το σύστημα θα μπορεί να ανταπεξέλθει άνετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cebit Αύγουστος 16, 2009 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2009 Τότε δεν έχεις να ανησυχείς.Το σύστημα θα μπορεί να ανταπεξέλθει άνετα.Στο MacOSX Leopard, την αποκωδικοποίηση την αναλαμβάνει εξολοκλήρου η CPU, με τον VLC player, που είναι και ο πιο διαδεδομένος. Ακόμα και έτσι, ο Core2 που φοράει το Air που έχεις βάλει στο μάτι είναι αρκετός.Στο Snow δεν ξέρω τί θα παίξει, κατά πόσο θα βοηθάει η GPU στο decoding. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmaggioros Αύγουστος 19, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2009 ΟΚ σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Να δώ αν στο ταξίδι που θα κάνω τώρα βρώ καμία καλή ευκαιρία και το τσιμπήσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.