Jump to content

D 60 Vs Sony A300

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ DSLR ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΙΣ

1)D 60(NIKON)

2)A 300(SONY)

ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ :) ?

σε κάθε περίπτωση η νίκον έχει μεγαλύτερη γκάμα φακών και μεφαλύτερη ποιότητα και σε σώματα και σε φακούς η απάντηση είναι εύκολη d60:snap:

Για SONY... μην κάνεις το λάθος. Για DSLR καλύτερες φωτογραφικές μηχανές έχει η OLYMPUS... καλή η NIKON στους φακούς μόνο... η OLYMPUS έχει πολύ καλό MENU για πειραματισμό και πολύ καλούς φακούς.

Βασικά την θέλω για να μάθω φωτογραφία....

Δηλαδή θες Nikon. Πάρε όποια θες, αρκεί να είναι Nikon.

Βασικα η sony εξαγορασε την minolta οποτε να ξερεις οτι σωμα και φακοι ειναι minolta και γραφουν sony...τωρα αν θες να μαθεις φωτογραφια βρες καλητερα την d-40 που εχει 250 ευρω με τον 18-55 φακο και θα εισαι μια χαρα

Για SONY... μην κάνεις το λάθος. Για DSLR καλύτερες φωτογραφικές μηχανές έχει η OLYMPUS... καλή η NIKON στους φακούς μόνο... η OLYMPUS έχει πολύ καλό MENU για πειραματισμό και πολύ καλούς φακούς.

Ασχολησε με φωτογραφια και το λες αυτο για την nikon γιατι d3 η olympus δεν εχει βγαλει και ουτε προκειτε να βγαλει ποτε....

OK!.. Γενικού σκοπού DSLR :) Βασικά την θέλω για να μάθω φωτογραφία....

D60, διάβασμα και το δωρεάν σεμινάριο Nikon Photo School που παίρνεις μαζί της :)

Ήμουν κι εγώ μεταξύ D60 και Alpha 200, αλλά κάτι μέσα μου έλεγε ότι αν μου πάθαινε κάτι ή δεν με κάλυπτε κλπ, θα έβριζα τον εαυτό μου που ήθελα Sony με το τραγικό support. :)

Πήρα την D60 με τον 18-55 και μπορώ να πω ότι δεν βρέθηκε κάποια απορία μέχρι στιγμής που δεν λύθηκε.

Ασχολησε με φωτογραφια και το λες αυτο για την nikon γιατι d3 η olympus δεν εχει βγαλει και ουτε προκειτε να βγαλει ποτε....

Όχι δεν ασχολούμαι... ελάχιστα μόνο... αλλά ούτε η Νikon δεν θα βγάλει όπως την PEN της Οlympus... που είναι μακράν καλύτερη...

http://www.olympus.com.gr/consumer/21693_pen-camera_e-p1_21723.htm

Ναι, η Olympus κέρδισε την παρτίδα με την Pen. Όλοι πετάνε τις μηχανές τους γι αυτό το θαύμα. Να φανταστείς τα 10 εργοστάσια της Oly δεν προλαβαίνουν την αγορά :jump:

Ναι, η Olympus κέρδισε την παρτίδα με την Pen. Όλοι πετάνε τις μηχανές τους γι αυτό το θαύμα. Να φανταστείς τα 10 εργοστάσια της Oly δεν προλαβαίνουν την αγορά :jump:

:tongue: :hehe: :hehe: :hehe:

Καλυτερα να κοιταξεις σε φορυμ που οι απαντησεις σε τετοιου ειδους ερωτησεις δεν ειναι προδιαγεγραμμενες.

Κοιταξε ειναι κατι σαν να λες : εχω 10.000 ευρω να παρω zastava ή opel? :)

Nikon και απο εμενα γιατι θα βρεις πολλους φακους(+αξεσουαρ) και σε καλες τιμες

έκανες το school?

έλεγε τίποτα jpavly?

Δεν πήγα ακόμα, αλλά το προγραμματίζω σε λίγο καιρό :)

Αφού υπάρχει όμως κατ εμέ για αρχάριους, αγοράζοντας μία καλή μηχανή είναι must.

Μαλλον δεν σας ακουσα....τσιμπησα την α-300.... :) 300 euros με φακο 18-70 θα σας πω εντυπωσεις....:thank_you2:

Κακώς δε μας άκουσες, αν δεν άνοιξες την συσκευασία μπορείς να την επιστρέψεις πιστεύω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.