sebastian Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2009 Λοιπον παιδακια εχω το εξης προβλημα, και στα δυο λειτουργικα ενω το κανω instal και ξεκιναει το παιχνιδι μετα απο 30 sec κρασαρει και με πεταει στο desktop και ακουω εναν θορυβο απο τα ηχεια!!!Σε windows xp παιζει κανονικα!Τι επιρεαζει το oblivion να παιξει Normal σε vista και seven ?Ξερει κανεις την λυση του προβληματος ? Δεχομαι και αποψεις επι του θεματος για το τι μπορω να κανω .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 15, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2009 Η Asus 295 φταιει... ΚΟΛΑΣΗ!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Αύγουστος 15, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2009 Tελικα η καρτα ηχου κολλαγε το παιχνιδι. Εχω την auzen xplotion 7.1Εβαλα της asus p5e τη καρτα ηχου και ολα κομπλε....Οχι ρε jax να φταιει και το μωρακι μου!!!! ΚΟΛΑΣΗ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.