Jump to content

Από 2 στα 8 mbps για παιχνίδια

SCREPTOS

Recommended Posts

Ανέβασα ταχύτητα για να παίζω cod4 η ερώτηση είναι

Στέλνω ασύρματα το σήμα μου από το mrouter στο pc έχω 100% σήμα. στο παιχνίδι ώμος θα το δω η θα είναι καλύτερα να κάνω καμιά τρυπά και να τραβήξω καλώδιο επειδή θα έχω χάσιμο λόγο ασύρματου δικτύου

:jump:

δεν εγκρινω την κινηση σου.

Τα παιχνιδια εχουν ελαχιστες απαιτησεις σε bandwidth.Χαμηλο lag θελουν.Και 24 να βαλεις,αν υπαρχει ενας με 1mbps και 30ms ping θα σε τρωει λαχανο.Εαν βαλεις καλωδιο σιγουρα θα δεις τρομερη βελτιωση.Το ασυρματο εχει εξ ορισμου μεγαλυτερο λαγκ ,για να μην πουμε για τα εμποδια που βρισκει και τις παρεμβολες που δεχεται απο τα ρουτερ των γειτονων πχ.

Tο ενσυρματο ειναι must αν παιζεις competitively.

Για τα πιο πολλα Mbit, θεωρητικα ειναι οπως τα λεει ο Τσακωνας, αλλα στην πραξη μπορεις να δεις μικρη βελτιωση επειδη θα ειναι πλεον δυσκολο να επηρεαστει αρνητικα το ping απο τη δικη σου πλευρα (πχ οσο μεγαλυτερο % του διαθεσιμου bandwidth της συνδεσης χρησιμοποιεις επηρεαζεις και το ping σου αρνητικα, ειδικα δε αν ξεπερασεις το 90%, αυτο πλεον με τα 8mbit θα ειναι πολυ δυσκολο να συμβει ακομα και να κατεβαζεις κατι ψιλο)

Σοβαρά τώρα δεν νομίζω να δείς τρομερές διαφορές με ενσύρματο/ασύρματο. Ίσως 10ms? Ίσως λέω πολλά. Πρίν κάνεις τρύπα, απλά πέρνα ένα καλώδιο έτσι χύμα για να δείς και μόνος σου αν αξίζει η διαφορά.

Αν έχεις τέτοια σοβαρά προβλήματα όπως 100->200 στον ίδιο server όπως λέει και ο γερο-Ripper πιό πάνω, πιθανότατα ευθύνεται το dslam ή κάποιο πρόγραμμα μεταδίδει data (κάποιο update ή virus) ή παίζει να σου κλέβουν νετ:p

Από την αλλαγή που έκανες από 2 στα 8mb θα έχεις μεγαλύτερα pings, γιατί πρώτα ήσουν σε ADSL1 mode ενώ τώρα είσαι σε ADSL2+ mode που έχεις λίγο μεγαλύτερα Pings.

Βάλε το router σου σε ADSL1 mode και θα δεις χαμηλότερα Pings.

Από την αλλαγή που έκανες από 2 στα 8mb θα έχεις μεγαλύτερα pings, γιατί πρώτα ήσουν σε ADSL1 mode ενώ τώρα είσαι σε ADSL2+ mode που έχεις λίγο μεγαλύτερα Pings.

Βάλε το router σου σε ADSL1 mode και θα δεις χαμηλότερα Pings.

το adsl (1) υποστηριζει μεχρι 8Mbps...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.