SCREPTOS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2009 Ανέβασα ταχύτητα για να παίζω cod4 η ερώτηση είναι Στέλνω ασύρματα το σήμα μου από το mrouter στο pc έχω 100% σήμα. στο παιχνίδι ώμος θα το δω η θα είναι καλύτερα να κάνω καμιά τρυπά και να τραβήξω καλώδιο επειδή θα έχω χάσιμο λόγο ασύρματου δικτύου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Αύγουστος 15, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2009 δεν εγκρινω την κινηση σου.Τα παιχνιδια εχουν ελαχιστες απαιτησεις σε bandwidth.Χαμηλο lag θελουν.Και 24 να βαλεις,αν υπαρχει ενας με 1mbps και 30ms ping θα σε τρωει λαχανο.Εαν βαλεις καλωδιο σιγουρα θα δεις τρομερη βελτιωση.Το ασυρματο εχει εξ ορισμου μεγαλυτερο λαγκ ,για να μην πουμε για τα εμποδια που βρισκει και τις παρεμβολες που δεχεται απο τα ρουτερ των γειτονων πχ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Αύγουστος 15, 2009 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2009 Tο ενσυρματο ειναι must αν παιζεις competitively.Για τα πιο πολλα Mbit, θεωρητικα ειναι οπως τα λεει ο Τσακωνας, αλλα στην πραξη μπορεις να δεις μικρη βελτιωση επειδη θα ειναι πλεον δυσκολο να επηρεαστει αρνητικα το ping απο τη δικη σου πλευρα (πχ οσο μεγαλυτερο % του διαθεσιμου bandwidth της συνδεσης χρησιμοποιεις επηρεαζεις και το ping σου αρνητικα, ειδικα δε αν ξεπερασεις το 90%, αυτο πλεον με τα 8mbit θα ειναι πολυ δυσκολο να συμβει ακομα και να κατεβαζεις κατι ψιλο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCREPTOS Αύγουστος 15, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2009 Όποτε τρυπάνι και καλώδιο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Αύγουστος 15, 2009 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2009 Δοκιμασε να παιξεις,δες ποσο ειναι το ping σου σε σχεση με τους αλλους.Τωρα αν δεν εισαι ευχαριστημενος,υπαρχει και η λυση τρυπανι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 16, 2009 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2009 Κάνε ένα ping στο modem-router σου. Αν είναι πάνω από 5ms (χωρίς traffic) ή κάνει σκαμπανεβάσματα τότε δεν είναι καλό το σήμα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCREPTOS Αύγουστος 18, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2009 Δεν το γλιτώνω το τρυπάνι, αχαχαχχαχααχα Και μια ακόμα ερώτηση Ping, αιτίες που το προκαλούν και τρόποι αντιμετώπισης. thgxxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 19, 2009 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2009 To ping είναι εφαρμογή, όχι πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCREPTOS Αύγουστος 19, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2009 Γιατί άλλες φόρες μου λέει ping 100 και άλλες 200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Αύγουστος 20, 2009 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2009 Στον ίδιο server? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 20, 2009 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2009 Γιατί άλλες φόρες μου λέει ping 100 και άλλες 200 Είναι ο χρόνος που κάνει να πάει (ping) και να έρθει (pong) στο server ένα μικρό πακέτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNP Αύγουστος 20, 2009 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2009 Σοβαρά τώρα δεν νομίζω να δείς τρομερές διαφορές με ενσύρματο/ασύρματο. Ίσως 10ms? Ίσως λέω πολλά. Πρίν κάνεις τρύπα, απλά πέρνα ένα καλώδιο έτσι χύμα για να δείς και μόνος σου αν αξίζει η διαφορά. Αν έχεις τέτοια σοβαρά προβλήματα όπως 100->200 στον ίδιο server όπως λέει και ο γερο-Ripper πιό πάνω, πιθανότατα ευθύνεται το dslam ή κάποιο πρόγραμμα μεταδίδει data (κάποιο update ή virus) ή παίζει να σου κλέβουν νετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar1999 Αύγουστος 20, 2009 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2009 Από την αλλαγή που έκανες από 2 στα 8mb θα έχεις μεγαλύτερα pings, γιατί πρώτα ήσουν σε ADSL1 mode ενώ τώρα είσαι σε ADSL2+ mode που έχεις λίγο μεγαλύτερα Pings.Βάλε το router σου σε ADSL1 mode και θα δεις χαμηλότερα Pings. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Αύγουστος 20, 2009 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2009 Από την αλλαγή που έκανες από 2 στα 8mb θα έχεις μεγαλύτερα pings, γιατί πρώτα ήσουν σε ADSL1 mode ενώ τώρα είσαι σε ADSL2+ mode που έχεις λίγο μεγαλύτερα Pings.Βάλε το router σου σε ADSL1 mode και θα δεις χαμηλότερα Pings.το adsl (1) υποστηριζει μεχρι 8Mbps... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.