antonisk7 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2003 Παλιότερα είχα τον windows messenger , που έρχεται μετα XP αναβαθμισμενο στην τελευταία του έκδοση. Πρόσφατα έκανα εγκατάσταση τον msn messenger 6.0062. Η χαζομάρα παίζει όταν μπαίνω στο ιντερνετ οπότε φορτώνει ο windows messenger πρώτος, μετα ο msn messenger , βγαζει μυνηματακι ότι signed in from a different location κτλ. Υπάρχει τρόπος να απεγκαταστησω το windows messenger ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 21, 2003 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2003 Κατέβασε το Xp-Antispy. Έχει ένα κάρο ρυθμισούλες για τα Xp και περιλαμβάνει και το uninstall του MSN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Σεπτέμβριος 21, 2003 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2003 Start-Run και δωσε αυτη εντολη: RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 21, 2003 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2003 Του pgm ειναι το καλυτερο νομιζω...Εγω αυτο εκανα και ησυχασα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Σεπτέμβριος 21, 2003 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2003 Έκανα την λύση με το XP-antispy ( μια και ηρθε πρώτη ) . Όλα καλά τώρα o windows messenger απεγκαταστήθηκε. Ευχαριστώ όλους όσους απάντησαν . Υ.Γ. Επ' ευκαιρία του XP-antispy καλό θα ήταν να ανοιξει μια συζήτηση σε άλλο thread για το τι πάιζει με τις backdoor πληρφορίες που στελνουν τα windows στη microsoft ...:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 24, 2003 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2003 Το καλύτερο είναι να τα ενεργοποιήσουμε όλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Δεκέμβριος 24, 2003 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2003 γνωμη μου είναι όχιbtw γιατί μου βγαίνουν όλες οι επαφές πράσινες τελευταίως ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.