Tsakonas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2009 Εγκαθιστω ενα προγραμμα κανονικα και δεν βγαζει εικονιδια στην επιφανεια εργασιας,παρολο πουχω τικαρει την σχετικη επιλογη στην εγκατασταση.Η πχ βγαζει εικονιδια εγκατεστημενων προγραμματων σαν ναναι χαμενο το αρχειο!!!τι γινεται?Βιστα 32 σπ2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Αύγουστος 14, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2009 Μήπως δεν είναι για vista ;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Αύγουστος 14, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2009 δεν ειναι τοσο παλια ρε γμτ...πχ κολ οφ χουαρεζ (ειναι και για ΧΡ και για βιστα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Αύγουστος 14, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2009 Αν το τικάρεις στον installation wizard και δε σου εμφανίζει το εικονίδιο, θα έλεγα πως φταίει το ίδιο το πρόγραμμα, και όχι τα windows. Και εγώ το έχω πάθει αυτό, αλλά με παλιά προγράμματα κυρίως. (1-2 φορές έχει συμβεί και σε καινούρια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalwdios Αύγουστος 14, 2009 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2009 Νομιζω οτι τα Vista βαζουν τις συντομευσεις εκει που λεει παιχνιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Αύγουστος 14, 2009 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2009 Αν το τικάρεις στον installation wizard και δε σου εμφανίζει το εικονίδιο, θα έλεγα πως φταίει το ίδιο το πρόγραμμα, και όχι τα windows. Και εγώ το έχω πάθει αυτό, αλλά με παλιά προγράμματα κυρίως. (1-2 φορές έχει συμβεί και σε καινούρια)+1!Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ψάξεις να το βρεις και τουλάχιστον στα xp να κάνεις δεξί κλικ στο εικονίδιο στα προγράμματα που βρίσκεται και να επιλέξεις "sent to desktop". Δλδ start->programs->το πρόγραμμα που εγκατέστησες και λογικά παρόλλο που δεν στο βγάζει στην επιφάνεια εδώ πρέπει να υπάρχει->δεξί κλικ και "sent to desktop". Πιστεύω θα υπάρχει κάτι παρόμοιο και στα Vista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Αύγουστος 14, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2009 σας ευχαριστω ολους μαγκες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.