Jump to content

AMD OC Database

PGM

Recommended Posts

μαλλον θες μεγαλιτερο ψυγειο ή καλιτερη ροη

εγω ακομα και με 1,81 και σκληρο bench δυσκολα βλεπω πανω απο 41,με 35-36 στο νερο μετρημενο

παντως εισαι καφρος σαν και μενα με τα ρευματα

ειναι κλασικη ελληνικη λυση "δωσε ρευμα μωρε δεν παθαινει τιποτα,ξερω εγω..."

μπραβο μαν , ωραιος :T: :T: :T:

• 3 weeks later...

CAB2E 0532MPWM

για τα 3.6 δε θελει πανω απο 1.7 στο scrnshot εχει 1.7+ προκειμενου

να αποφυγω το cold bug...

επισης κατεφερε και μπηκε με 269 x 13.5 = 3640Mhz με 1.65+

σταθεροτατος για καθε μερα στα 3,4 (wow stable) (13x262)

Τις μνημες δεν τις παιζει πανω απο 270 (δοκιμαστηκαν ocz4800 tccd - gskill4400 tccd - καθως και bh-5) και 99.9% ειναι θεμα imc, μιλησα και με τον ryden απο την οcz για τα timmings μηπως εχω λαθος πουθενα αλλα και εκεινος για imc το "εκοψε"

post-363-1416072323,39_thumb.jpg

Για να δεις αν ειναι cold bug ή IMC ενας ειναι ο τροπος........Τον βαζεις με την ΒΟΧ .......αμα παιξει ειναι cold bug ........αν δεν παιξει ειναι imc...........

Εγω οτι ειναι κρυολογιμα παντως..........Αποκλιεται να μπουκωσε ο imc με tccd στα 260......

• 2 weeks later...

CPU: Sempron 64 2800 / 1600Mhz [stable γύρω στα 2600 για την ώρα]

Μητρική : Chaintech vnf3 250

Ram: Kingtston pc3200 [3 , 4, 4, 10]

Cooling System: Box φυσικά... :eek: και σε σκέψη για το τι να βάλω... :confused:

Βασικά βρήκα την μητρική στο fleamarket 25 ευρώ και είπα δέν την παίρνω να βάλω και καμιά low budget cpu να δούμε τι ψάρια πιάνει? και τελικά τα είδα όλα... Την cpu την έχω 4εις ημέρες :happy:

post-3300-1416072341,2046_thumb.gif

Αρχική απάντηση από greekfragma [24-09-2005 11:27]

:cool: εδω ειναι ροκσταβλος με 1.425 απο bios:cool:

για τα 2700 μου ζηταει 1.475..........ελπιζω να τον ψησω κι αλλο και να μην μου τα ζητησει τα βολτ τελικα για τα 270χ10.:D

αν και με τετοιες θερμοκρασιες και εδω που ειμαι να αραξω δεν με χαλαει καθολου.

Η ψύξη σου είναι με νερό?

Έχω τον ίδιο επεξεργαστή, που να τον φθάσω για ψύξη με αέρα για να είναι stable 24/7?

• 3 weeks later...

....πολυ δυνατος φιλε μου....:T: ....σε dfi δεν θα δεις και τρελες διαφορες...αντε να παει με την ιδια ταση κανα 3g...εκει που θα κερδισεις ειναι αν εχεις μνημες που ακουνε στο ρευμα..θα μπορεις να τις παιξεις πιο ψηλα μαζι με τον cpu....;)

WTF????????????????????

Απιστευτος λεμεεεεεεεεεεε.............................

Η μητρικη δεν επειρεαζει τα μηζ του επεξ..........αλλα απο τις συγκεκριμενες οι περισσοτερες κολαγαν στα 280 φσβ...........

To board τερματίζει ευτυχώς κοντά στα 310ΜΗΖ FSB με 4X LTD...

Τη δευτέρα θα αλλάξω την stock ψύκτρα με μία Zalman 9500 για να μπορέσω να δώσω λίγη τάση παραπάνω...

Με μια γρήγορη δοκιμή ο επεξεργαστής έδειξε σταθερός στα 3020ΜΗΖ με 1.47v!!!

Το max που είδα σε full load θερμοκρσίες ήταν 50 βαθμοί...Ελπίζω με την Zalman να ανέβω λίγο ακόμα...:)