BeetleJuice Φεβρουάριος 22, 2005 #321 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 υπονοεις οτι εχω κανει βλακεια που εχω μαμα μπιος στην dfi lanparty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 22, 2005 #322 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 2x512 TCCD@2-2-2-11-1 normal boot/realtime priority με firefox, clockgen, mbm και αλλα να τρεχουν ταυτοχρονα... μολις βρω χρονο θα το ψαξω λιγο μηπως και κατεβω πιο κατω απο το 40! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 22, 2005 #323 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 αντε και ενα 39....... μετα βιας! να υπενθυμησω οτι ειμαι με μετρια αεροψυξη... globalwin 88T! P-Rating=3999+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Φεβρουάριος 22, 2005 #324 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice υπονοεις οτι εχω κανει βλακεια που εχω μαμα μπιος στην dfi lanparty? δεν είπα ούτε υπονόησα ότι κάνει ο οποιοσδήποτε βλακείες :...: . έδωσα μια εξήγηση για το ψηλό FSB.για την dfi με nforce2 δεν ξέρω τι λένε τα beta bios. το bios είναι το d26 mantaray xt CPCon. ψύκτρα μία χάλκινη orb με ceramique από κάρτα γραφικών δεν ξέρω τι μάρκα χύμα την βρήκα σε μαγαζί. τα TCCD είναι με 2,5-3-3-11. δεν έχω δοκίμασει μήπως παίζουν και πιο χαμηλά, κατ' εκτίμηση τα έβαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 22, 2005 #325 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller αντε και ενα 39....... μετα βιας!να υπενθυμησω οτι ειμαι με μετρια αεροψυξη... globalwin 88T!P-Rating=3999+ ωραίο το 39. όταν έχω κέφια θα προσπαθήσω κι εγώ για κάτω από 40. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 22, 2005 #326 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 μα δεν καταλαβες και να μου elεγες οτι εχω κανει βλακεια δεν θα ειχα παρεξηγηθει γιατι απλα δεν εχω βαλει ποτε Bios μη official , οποτε αν κανω βλακεια καλο ειναι να μου το πει καποιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Φεβρουάριος 22, 2005 #327 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Κώστακη περιμενε να σου ερθει ο ξεκλιδ δικος μου και βλεπεουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 23, 2005 #328 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 νομιζω πως ο τιτλος ειναι AMD OC Database και οχι SuperPi Database.θα παρακαλουσα για τη μεταφορα τους εκει που πρεπει. ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 23, 2005 #329 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Ναι αλλα απο την μια το pi ειναι ενα γρηγορο τεστ για να δειξεις το επιπιδο το o/c και απο την αλλη μιλουσαμε για xp και γι αυτο το λογο ποσταρα cbid+piτο database του pi εχει τιγκαρει απο 939... τι να ποσταρω εκει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 23, 2005 #330 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 με ολο το σεβασμο προς το φορουμ που μας εμαθε τοσα πολλα και την πειρα μας την οφειλουμε σαυτο ,πρεπει να πω οτι πολλοι νιωθουν ασχημα που δεν μπορει να αναγνωριστει η δουλεια τους.καποιοι δεν ποσταρουν τιποτα γιατι εχουν ξεπερασμενη πλατφορμαoverclocking σε AMD K6 για παραδειγμα ειναι και αυτο "amd overclocking database"καθενας με οτι εχει δουλευειας φτιαξουμε κατηγοριες να ειναι ολοι ευχαριστημενοισυγνωμη για το of topic αλλα επρεπε να το πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 23, 2005 #331 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 γιατι δεν κανουν ενα thread ολοκληρο τοτε, και πετανε ενα screeshot σε μια κουβεντα 17 σελιδων; πολυ καλυτερα θα ειναι ετσι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 23, 2005 #332 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 πάντως το spi είναι και μια ένδειξη σταθερότητας. δηλαδή κι εγώ έχω μπει π.χ. 100 MHz πιο πάνω από αυτό που έχω ποστάρει στα win,αλλά δεν τρέχει το spi, κοινώς είμαι ελλεινά ασταθής.γι'αυτό και το επισύναψα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 23, 2005 #333 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 ενω ειναι πιο λογικο να καθοταν καποιος να διαβασει 17 σελιδες?ας χωριζαμε κατηγοριες ειπα , τι πιο λογικο , ο καθενας θα ανεβαζε αναλογα με την ονομαστικη ισχυ και το socket και θα ηταν ολα πολυ καλυτεραθαχαμε και μια λιστα τοπ 20 με corespeed και bus και θαταν πιο μαζεμεναεπιπλεον εγω ειδικα εχω ανεβασει μετρηση μονο cpuzθεωρω υπερβολη το οτι πειραξαν 3-4 ποστ με spi , σιγα το πραγμα,ας μην ειμαστε υποχονδριοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 23, 2005 #334 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 μα δε μιλησα για σενα ειδικα. εκανα μια επισημανση, γιατι η κουβεντα δεν ειναι το super Pi. αν δε μιλησω, θα γυρισουν να πουν πως οι admin δεν προσεχουν το φορουμ, και βαζει καθενας οτι θελει οπου θελει.αν μιλησω, ειμαι κακος και υποχονδριος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 23, 2005 #335 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 ok αρχηγε καλα κανεις τοτε υποχονδριος θα ηταν οποιος σου την ελεγε No problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 24, 2005 #336 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 τελικα, κανω καλα που παρεμβαινω ή οχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 24, 2005 #337 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 ok, απλα μην μας την λες γιατι ποσταραμε ενα max pi για να δειξουμε το επιπεδο που φτανει ο mibile μας........αχ να εκανε η xp120 για το 370..... την εχω και καθεται ρε γμτ.... αμαρτιαααα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 24, 2005 #338 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 καλα κανεις βρε αφου αυτη ειναι η δουλεια σου δεν τοχα σκεφτει ετσι , νομιζα οτι απλα ελεγες την προσωπικη σου γνωμη κανενα προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 24, 2005 #339 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 δεν τη λεω σε κανενα, και συγνωμη αν το ειδατε ετσι. ειδικα το Ρι, εδω δεν εχει καμια δουλεια. το οτι βγαζει Ρι, σημαινει πως σαν OC παει ακομα παραπανω. ασταθεστατα βεβαια, αλλα παει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Μάρτιος 7, 2005 #340 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Εδω είμαστε σταθερά και 24/7 χρήση, για παραπάνω θέλει ψάξιμο για σταθερότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts