taramas Φεβρουάριος 15, 2005 #281 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 02:12] Να'μαι και γω... Σωστός :clap: :clap: *** είπα να σε ενθαρρύνω με χειροκρότημα γιατί στην ηλικία που είσαι χρειάζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 15, 2005 #282 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 εξυπναδες....πατωντας το f5 στο cpuz σου κραταει screenshot στο καταλογο του. Επισης μπορεις να διαβαζεις και κανενα readme.txt απο τα προγραμματα που χρησιμοποιεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Φεβρουάριος 15, 2005 #283 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 13:13] εξυπναδες.... πατωντας το f5 στο cpuz σου κραταει screenshot στο καταλογο του. Επισης μπορεις να διαβαζεις και κανενα readme.txt απο τα προγραμματα που χρησιμοποιεις. Εχω αποφασίσει ειδικά εσένα να μην σε στεναχωρώ ευχαριστώ για την ενημέρωση αλλά το cpuz δεν το χρησιμοποιώ παρά μόνο κάποιες φορές για τα post εδω μέσα και δεν έχω και πολύ χρόνο για να διαβάσω τα readme.txt των προγραμμάτων που χρησιμοποιώ σε τέτοιες περιπτώσεις, για τον λόγο αυτό θα πάρω καλοπροαίρετα την ενημέρωσή σου. ** τώρα εδώ που τα λέμε καλά θα ήταν να έλειπαν και οι εξυπνάδες εκ μέρους σου αλλά είπαμε λίγο η ηλικία λίγο το καυσαέριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Φεβρουάριος 15, 2005 #284 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Κι εδώ είμαι με τάση 2,15v:D 208*11,5 Αλλά δεν είναι και πολύ σταθερό και ανεβάζει και πολύ θερμοκρασία. Οπότε για κάθε μέρα το δουλεύω στα 200*11,5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 16, 2005 #285 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 loooolβρε ανθρωπε, αφου δε μασας να το σκιζεις, βρες ενα Mobile.με τοσο ρευμα, εχεις αλλα 400ΜΗΖ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Φεβρουάριος 16, 2005 #286 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Που μπορώ να βρώ έναν mobile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 16, 2005 #287 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από ταραμας δεν έχω και πολύ χρόνο για να διαβάσω τα readme.txt των προγραμμάτων που χρησιμοποιώ Oλοι οι πολυασχολοι εδω μεσα μαζευτηκαν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 16, 2005 #288 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από nkoumle [Σήμερα, στις 02:42] Που μπορώ να βρώ έναν mobile? κοιτωντας τις αγγελιες; στο εξωτερικο, υπαρχουν site που πουλανε, μερικα μαλιστα τους δοκιμαζουν πρωτα, και τους κοστολογουν διαφορετικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Φεβρουάριος 16, 2005 #289 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=2307 Athlon64 3000+ CBBFD 0442SPFW στα 1.67V πάνω σε DFI LP UT nF4 Ultra-D με μνήμες Corsair (tccd) και υδρόψυξη. Ακόμα δεν έχω "ψαχτεί" καθόλου με τις ρυθμίσεις της μνήμης. Έβαλα τις ίδιες που είχαν ποσταριστεί εδώ (νομίζω από τον Husky) για tccd. Ακόμα κι έτσι, είναι πολύ καλύτερα από την MSI Neo2 που οι ίδιες μνήμες έπαιζαν στα 196MHz και η CPU στα 2655MHz Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Φεβρουάριος 16, 2005 #290 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 κοιτωντας τις αγγελιες; στο εξωτερικο, υπαρχουν site που πουλανε, μερικα μαλιστα τους δοκιμαζουν πρωτα, και τους κοστολογουν διαφορετικα. Μπορείς να μου στείλεις PM με κανά link? ’μα είναι να πάρω κάποιον δοκιμασμένο για να ξέρω πόσο θα ανέβει! Θα δω αρκετή διαφορά από τον Barton ΧΡ 2600+ που έχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Φεβρουάριος 16, 2005 #291 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 09:20] Oλοι οι πολυασχολοι εδω μεσα μαζευτηκαν.... Τι να κάνουμε? άλλο 24 χρονών και free και άλλο 43 χρονών και τρία παιδιά εγώ έχω την δυνατότητα να σε καταλάβω γιατί ήμουν στα 24 κάποτε, εσύ όμως μάλλον όχι οπότε ασε τις εξυπνάδες να γυρίσουμε on topic. Αλλωστε απο όσο σε έχω παρακολουθήσει έχεις καλό χιούμορ, μην αναλώνεσε σε μικροεξυπνάδες. Με ειλικρινή συμπάθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 16, 2005 #292 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από nkoumleΘα δω αρκετή διαφορά από τον Barton ΧΡ 2600+ που έχω? Πιστευω πως ναι...ο δικος μου τα 2550 τα εχει με 1,7V (ελαχιστο εννοω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 16, 2005 #293 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από nkoumle [Χθες, στις 11:24] Μπορείς να μου στείλεις PM με κανά link? ’μα είναι να πάρω κάποιον δοκιμασμένο για να ξέρω πόσο θα ανέβει! Θα δω αρκετή διαφορά από τον Barton ΧΡ 2600+ που έχω? http://www.overclockers.co.uk/acatalog/AMD_Athlon_XP__Mobile_.html http://www.loveno.be/product/6749 απο τη στιγμη που δε φοβασαι να δωσεις ρευμα, κι εχεις καλο τροφοδοτικο, μπορει να παιζει 24/7 στα 2700-2800. και ναι, θα δεις διαφορα απο τα 2400, οχι μονο σε bench, αλλα και καθε μερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 17, 2005 #294 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 τερματισε πειτε μου τι πρεπει να ποσταρω για να εχω επισημα νουμερα εχω screenshots με το τσουβαλι , δεν κανω κακο με το να ανεβαζω ολη την ωρα φωτογραφιες? θα κανει μετα 5 ωρες να ανοιξει η σελιδα παντως εγω τις συμπιεζω τερμα γιαυτο βγαινουν χαλια εδω ειμαι χωρις ψαξιμο μνημες μαμα τις εχω τερματισμενες τασεις παντου 37 βαθμους καλα παει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 17, 2005 #295 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 και ενα σαντρα δεν το δεχοταν και το πετσοκοψα αν θελετε ξαναποσταρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 17, 2005 #296 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 ρε παιδια τι εγινε πειτε καμια κουβεντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 18, 2005 #297 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 καλά πήγε η CPU αλλά πρέπει να ανεβάσεις και τις μνήμες σου, κερδίζεις σε επιδόσεις αρκετά θα έλεγα από το FSB στους Κ7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 18, 2005 #298 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 νεα μετρηση πως να ανεβασω φσβ με κλειδωμενο επεξεργαστη μονη λυση να παρω εναν 3200 με λιγοτερο πολλαπλασιαστη ωστε να μπορω να ανεβασω φσβ αλλα και παλι δεν θα εχω το ιδιο corespeed ή μαλλον θα εχω ιδιο με πολυ δυσκολια ,αρκετη ασταθεια πολυ θερμοκρασια και πραγματικα πολυ πολυ καλες μνημες εχεις δικιο το ξερω αλλα τωρα εγκλωβιστικα με το cpu μονο και μονο επειδη εχει 166 φσβ και οχι 200 σκεφτομαι να τον αλλαξω με 3200+ 200αρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 18, 2005 #299 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 sorry δεν ήξερα ότι ήταν κλειδωμένο το CPU καλύτερα να μην αλλάξεις CPU αυτή φαίνεται μια χαρά τα πάει, εκτός και την ανταλλάξεις και η άλλη πάει καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 18, 2005 #300 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell καλά πήγε η CPU αλλά πρέπει να ανεβάσεις και τις μνήμες σου, κερδίζεις σε επιδόσεις αρκετά θα έλεγα από το FSB στους Κ7 endu, πόσο μπορεί να ανέβει το fsb σε k7? εμένα πάνω από 225 δεν πάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts