dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2009 μπορεί κάποιος να μου λύσει τις απορίες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Αύγουστος 12, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2009 Οι οποίες είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Αύγουστος 12, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2009 Οι οποίες είναι?Tι είναι το 1,2,3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Αύγουστος 12, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2009 1: Καπάκι για το 8-pin CPU, σε περίπτωση που το τροφοδοτικό σου έχει μόνο 4pin.2,3: Sata port από τον Sil controller. Η μια πιθανόν μοιράζεται με κάποια e-sata που έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Αύγουστος 12, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2009 βασικά πια η διαφορα να βάλεις 8pin με 4pin στο cpu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Αύγουστος 12, 2009 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2009 Καλο ειναι να υπαρχει τροφοδοτικο με 8Pin σε περιπτωση που εχεις quad με αρκετo ρευμα για καλυτερη σταθεροτητα...Δεν εχω δοκιμασει και ποτε με 4 να σου πω αν ειδα διαφορες παντως...Αν εχεις 8 μη το σκεφτεσαι καν...βγαλε το καπακι και βαλτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Αύγουστος 12, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2009 Καλο ειναι να υπαρχει τροφοδοτικο με 8Pin σε περιπτωση που εχεις quad με αρκετo ρευμα για καλυτερη σταθεροτητα...Δεν εχω δοκιμασει και ποτε με 4 να σου πω αν ειδα διαφορες παντως...Αν εχεις 8 μη το σκεφτεσαι καν...βγαλε το καπακι και βαλτο.είναι ένα p.c. στην δουλειά στο οποιο είναι ένας Q9550. το τροφοδοτικό δεν έχει 8pin. οποτε σκεφτόμουν μήπως είναι αυτό το πρόβλημα στο πως δεν είναι σταθερός ο υπολογιστής και κολλάει σε πράγματα και καταστάσεις που δεν πρέπει......απλά φρίκαρα γιατί οι ram αλλάχτηκαν, ο σκληρός αλλάχτηκε όλα ελέγχθηκαν αλλα το μαμίδη εκεί να κολλάει......οποτε σκέφτηκα πως μάλλον το τροφοδοτικό φταίει που δίνει 4 pin στο cpu μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Αύγουστος 13, 2009 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2009 Αν είναι δυνατό το τροφοδοτικό, δεν θα έχει πρόβλημα.Υπάρχουν adaptor (νομίζω) για το 8pin. Ψάξε το λίγο πριν αλλάξεις PSU.Εγώ και με 4pin και με 8pin διαφορά δεν είδα (ETASIS 850 και Fotron 650, σε E2160 και Q6600, φορτωμένα με κάρτες δίσκους και όλα τα σχετικά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Αύγουστος 13, 2009 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2009 είναι ένα p.c. στην δουλειά στο οποιο είναι ένας Q9550. το τροφοδοτικό δεν έχει 8pin. οποτε σκεφτόμουν μήπως είναι αυτό το πρόβλημα στο πως δεν είναι σταθερός ο υπολογιστής και κολλάει σε πράγματα και καταστάσεις που δεν πρέπει......απλά φρίκαρα γιατί οι ram αλλάχτηκαν, ο σκληρός αλλάχτηκε όλα ελέγχθηκαν αλλα το μαμίδη εκεί να κολλάει......οποτε σκέφτηκα πως μάλλον το τροφοδοτικό φταίει που δίνει 4 pin στο cpu μονοαμα ειναι default καταστασεις τοτε δε νομιζω πως αυτο ειναι το προβλημα...τι τροφοδοτικο ειναι ομως?Εχεις δοκιμασει να τρεξεις τα γνωστα προγραμματα?prime95 Κτλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.