Jump to content

Foxconn vs dfi

johnymag

Recommended Posts

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Εγω εστειλα δυο t3eh8 για RMA.

Δεν κοιτας προς asus μερια? Δεν εχουν και τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη.

DFI ειναι για τους αντρες , οι αλλοι ας παιρνουν μπλοντρεητζ :haha:

Εφοσον αναφερεσαι στην bloodrage (σε ελευθερη μεταφραση = φρενητιδα αιματος ) ως μπλοντρεητζ (μπλαντρεητζ προφερεται επακριβως αλλα τεσπα)

Αναφερσου και στην DFI ως ντι εφ αι , για να δουμε τι ακουγετε πιο αντρικιο.

Το μπλαντρεητζ ή το ντι εφ αι? (ειδικα αυτο το αι το τελευταιο εκφραζει μεγαλο ανδρισμο πιστευω)

DFI ειναι για τους αντρες , οι αλλοι ας παιρνουν μπλοντρεητζ :haha:
Εφοσον αναφερεσαι στην bloodrage (σε ελευθερη μεταφραση = φρενητιδα αιματος ) ως μπλοντρεητζ (μπλαντρεητζ προφερεται επακριβως αλλα τεσπα)

Το μπλαντρεητζ ή το ντι εφ αι? (ειδικα αυτο το αι το τελευταιο εκφραζει μεγαλο ανδρισμο πιστευω)

ρε παιδιά.....αδειάστε την τεστοστερόνη σε καμιά παραλία καλοκαιριάτικα........:hehe:

συγνωμη ηθελα να πω μπλοντρεητζ (Blonderage) :haha::p

παντως για bloodrage το βλεπω..ειναι απλα υπεροχη..και μεσα στην haf 932 απλα ΚΟΛΑΣΗ!!..

πε8αινω για αυτη..:hang3::haha:

τωρα μια αλλη εροτηση..το AEGIS panel πως τα παει??

Το οτι εχει 3 Ram Slots και 2 Sata λιγότερα στα ιδια $$ δεν παιζει ρολο δλδ??

Απο ποτε τα χρωματα ειναι καθοριστικος παραγοντας στην επιλογη μιας μητρικής:nothing:??

To οτι το 90% των μητρικων που εχει 6 slots εκ των οποιων μονο τα 3 δουλευουν παντως ολο και καποιο ρολο παιζει.

τσιμπησα την blood rage τελικα,μια εβγα gtx275 και το σφυρι του θορ με ενα κοκκινο ανεμιστηρα..οποτε φανταζεστε πως 8α δειχνουν μεσα στο haf 932 ολα αυτα..:jump:

παιδια το μηχανιμα ΠΕΤΑΕΙΙΙΙΙ:jump:η μιτρικη βεβαια μου πετα3ε κατι βλακεις σημερα και γυρισα σε default το bios και τωρα εχουν πεσει οι μνημες..:hang3:αλλα κατα τα αλλα πεταει..8α ερ8ουν και κατα το βραδακι φωτος..

παιδια το μηχανιμα ΠΕΤΑΕΙΙΙΙΙ:jump:η μιτρικη βεβαια μου πετα3ε κατι βλακεις σημερα και γυρισα σε default το bios και τωρα εχουν πεσει οι μνημες..:hang3:αλλα κατα τα αλλα πεταει..8α ερ8ουν και κατα το βραδακι φωτος..

μου θυμισε κατι ατομα στο VW forum "παιδια πεταει το γκολφακι , καταπληκτικο...βεβαια αλλαξα το κιβωτιο , αντλια νερου , μου εσπασε το ενα τακακι , πηρε λιγο νερο απο το ντουλαπακι του συνοδηγου και κλωτσησε η τουρμπινα αλλα κατα τα αλλα ΠΕΤΑΑΑΕΙΙΙΙ"

:p

μου θυμισε κατι ατομα στο VW forum "παιδια πεταει το γκολφακι , καταπληκτικο...βεβαια αλλαξα το κιβωτιο , αντλια νερου , μου εσπασε το ενα τακακι , πηρε λιγο νερο απο το ντουλαπακι του συνοδηγου και κλωτσησε η τουρμπινα αλλα κατα τα αλλα ΠΕΤΑΑΑΕΙΙΙΙ"

:p

Εμενα παλι (επειδη δεν εχω παρε-δωσε με VW fora) μου θυμησε αυτο το all time classic

.--------------------------------------------------------------------.

| Session Start: 28 January 2004 |

| Participants: |

| Chosen_Free_DSL_Rox! (thadude2@hotmail.com) |

| DFI NFII LANPARTY ULTRA B is here, 9800pro on road ;) (djjimk86@hotmail.com) |

.--------------------------------------------------------------------.

[19:39:09] Chosen_Free_: gio

[19:39:13] DFI NFII LAN: ?

[19:39:17] Chosen_Free_: ti leei h DFI, tha parw mallon thn idia

[19:39:36] DFI NFII LAN: gamaei

[19:40:31] Chosen_Free_: probs me sata kai loipa? dokimases?

[19:40:53] DFI NFII LAN: oxi re

[19:40:57] DFI NFII LAN: den thn evala epanw

[19:42:58] Chosen_Free_: ...

[19:43:05] Chosen_Free_: tote ti gamaei re? fatsika?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.