johnymag Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2009 Ετοιμαζομαι να πάρω νέο pc και θέλω ν μάθω ποια από τις 2 είναι καλύτερη..(bloodrage και DFI UT X58-T3eH8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theorw Αύγουστος 11, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2009 DFI.Χροοοοονια στο κουρμπετι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N.I.K.K. Αύγουστος 11, 2009 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2009 ^^^η foxconn να δεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 11, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2009 σαν ποιότητα κατασκευής foxconn πολύ μπροστά από όλους τους υπόλοιπους.dfi θα πάρεις μόνο άμα είσαι κολλημένος dfi-ακιας από παλιά και γουστάρεις τις ατελείωτες ρυθμίσεις τους αλλά και τα έξτρα μαγικά που θέλουν καμιά φορά για να δουλέψουν καλύτερα.γνώμη μου είναι μιας και σε βλέπω νέο στο forum να πας στην αξιοπιστία της foxconn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
space_cowboy Αύγουστος 11, 2009 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2009 Eγω προσωπικα ειμαι πολυ δυσαρεστημενος απο την foxconn 2 μητρικες dead σε 1 μηνα και δεν θελω να της ξαναδω μπροστα μου... Το μοντελο ηταν το p43a Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 11, 2009 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2009 τι ειναι το ΦΟΞΚΟΝ ???DFI ρε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Αύγουστος 11, 2009 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2009 Eγω προσωπικα ειμαι πολυ δυσαρεστημενος απο την foxconn 2 μητρικες dead σε 1 μηνα και δεν θελω να της ξαναδω μπροστα μου... Το μοντελο ηταν το p43a τι ειναι το ΦΟΞΚΟΝ ???DFI ρε! Αυτα να τα πειτε σε αυτους που εχουν foxconn blackops και τη δουλευουν με ξηρο παγο εδω και 2 χρονια...:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
space_cowboy Αύγουστος 12, 2009 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2009 Δεν εχω κανενα λογο να πω ψεματα ψηλε...σαρεσει η δεν σαρεσει εχασα foxconn mobo 2 φορες σε 1 μηνα (και μαλιστα προσφατα) και απλα το ανεφερα να τα χιλιασει η blackops σου ευχομαι εγω παντος ξανα foxconn ουτε με σφαιρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Αύγουστος 12, 2009 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2009 Δεν ειναι δυνατον μια εταιρια με τεραστια γραμμη παραγωγης να εχει ολα της τα κομματια τελεια.Το ιδιο συμβαινει και με τα αυτοκινητα και με ολες τις αλλες συσκευες.Το οτι εχουμε μια κακια εμπειρια δε σημαινει οτι θα πρεπει να θαβουμε μια εταιρια , γιατι σκεψου , οτι εμενα μου ειχε καει πριν απο 2 μηνες η asus p5q pro , και πιο παλια μια intel bonanza.Παρομοιως σε αλλους μπορει να καηκε μια dfi σε αλλους msi , gigabyte και τα λοιπα.Αν βγουμε ολοι και λεμε μην παρεις τη καθε μητρικη (σαν μαρκα ) γιατι ενα μοντελο της μου ειχε καει , δε θα αγοραζουμε τιποτα και ποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 12, 2009 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2009 τι ειναι το ΦΟΞΚΟΝ ???DFI ρε! Για ψαξε να δεις ποιος εχει κατασκευασει το socket της DFI σου? Αυτα να τα πειτε σε αυτους που εχουν foxconn blackops και τη δουλευουν με ξηρο παγο εδω και 2 χρονια...:dance3: Και τι εχουν καταφερει 2 χρονια τωρα?Τπτ ...ποιο υπερτιμιμενη mobo δεν εχει βγει. DFI εδω.Δεν νομιζω μετα απο ψαξιμο να μην βρεις ρυθμισεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Αύγουστος 12, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2009 Είναι και η gigabyte ud5..με ενδιαφέρει επίσης το εύκολο oc..δεν θέλω να χανομαι στο bios ούτε το προγραμμα της μητρικής για oc να μην δουλεύει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Αύγουστος 12, 2009 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2009 Για ψαξε να δεις ποιος εχει κατασκευασει το socket της DFI σου? PWNED!!! Και εγώ πάντως DFI θα έλεγα...εύκολο OC δεν το λες...αλλά μέχρι ένα σημείο πάνε εύκολα...επίσης είναι πολύ διαδεδομένες και θα βρεις εύκολα settings και συμβουλές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Αύγουστος 12, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2009 Εγώ θέλω να ανεβασω τον 920 μέχρι 3,3 και κάτι με μια v8..και δεν θέλω να κάνω καμία πατάτα κ μετά να τρέχω..γι αυτό λέω εύκολο oc Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Αύγουστος 12, 2009 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2009 τα 3300 τα εχεις σε οποιαδήποτε μητρική Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Αύγουστος 12, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2009 Το θέμα ειν πως θα πάω πιο εύκολα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Αύγουστος 12, 2009 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2009 και εμενα εχουν περασει απο τα χερια μου 2 dfi nf4 ultra D που καηκαν νταξει δε λεει κατι αυτο ετυχε . η foxconn ειναι παλια αιτερια στο χωρο και αρκετα αξιοπιστη τωρα θα μου πεις πως και η elite ειναι παλια στο χωρο ομως ειναι σαν τς elite τς φρυγανιες λολ.βγαζει φτηνες μητρικες οι οποιος δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα εχει και ακριβες αρκετα καλες εγω foxconn θα περνα εχει αρκετα καλες επιλογες για ευκολο o/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
space_cowboy Αύγουστος 12, 2009 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2009 Δεν ειναι δυνατον μια εταιρια με τεραστια γραμμη παραγωγης να εχει ολα της τα κομματια τελεια.Το ιδιο συμβαινει και με τα αυτοκινητα και με ολες τις αλλες συσκευες. Το οτι εχουμε μια κακια εμπειρια δε σημαινει οτι θα πρεπει να θαβουμε μια εταιρια , γιατι σκεψου , οτι εμενα μου ειχε καει πριν απο 2 μηνες η asus p5q pro , και πιο παλια μια intel bonanza. Παρομοιως σε αλλους μπορει να καηκε μια dfi σε αλλους msi , gigabyte και τα λοιπα. Αν βγουμε ολοι και λεμε μην παρεις τη καθε μητρικη (σαν μαρκα ) γιατι ενα μοντελο της μου ειχε καει , δε θα αγοραζουμε τιποτα και ποτε. Ναι με μια μικρη διαφορα μου "πεθανε" 2 φορες...(πες το ατυχια η οτι γουσταρεις δικαιομα σου) Εγω απλα ανεφερα τo παθημα μου προς ενημεροση... τεσπα δεν προσπαθω να θαψω καμια εταιρια τη λογο εχω αλλωστε? Για τον ιδιο λογο και εσυ ομος μην υποστιριζεις τυφλα μια εταιρια και προσπαθεις να βγαλεις ολους τους αλλους τρελους γιατι ειχες καλη εμπειρια μαζι της... φιλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 12, 2009 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2009 @space cowboyΗ προσωπική σου κακή εμπειρία....είναι προσωπική δική σου.Η προσωπική καλή εμπειρία του Narzul.....είναι προσωπική δική του. Το μέγεθος και το κύρος της foxconn δεν βγαίνει από προσωπικές εμπειρίες.....ρίξε μια ματιάhttp://en.wikipedia.org/wiki/Foxconn Link to comment Share on other sites More sharing options...
space_cowboy Αύγουστος 12, 2009 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2009 Δεν διαφωνω γιαυτο αλλοστε μιλησα για τον εαυτο μου μονο.Εγω προσοπικα ξανα foxconn ουτε με σφαιρες τωρα εσυ αν θες κρατας την εμπειρια μου σαν μια βοηθεια στην επομενη αγορα σου ειτε με λες ατυχο και την αποριπτεις οτι και συμπερασμα να βγαλεις δικαιομα σου...Αλλα προς θεου το να προσπαθεις να με βγαλεις τρελο δεν ειναι σωστο σε καμια περιπτωση (οχι οτι το προσπαθησες εσυ) Οσο για το μεγεθος της foxconn θα συμφωνισω.Οχι ομος ος προς το κυρος (αυτο φυσικα βγαινει απο το ΣΥΝΟΛΟ τον προσωπικων εμπειριων του ΚΑΘΕΝΑ μας τωρα αν η δικια μου προσωπικη εμπειρια διαφερει απο το συνολο τον υπολοιπων ας ειναι... εγω παντος την καταθετω και οποιος θελει την απορριπτει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Αύγουστος 12, 2009 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2009 BloodRage Ήμουν έτοιμος να πάρω την DFI που λες μέχρι που γνωρίστηκα με την bloodrage, ήταν κεραυνοβόλος Και τις 2 τις εμφανίζουν σαν δύσκολες στις ρυθμίσεις κλπ κλπ (με την dfi να είναι πιο δύσκολη)... η bloodrage μου φάνηκε εύκολη. Όπως είπε ο GeorgeVasil για όλες βρίσκεις ρυθμίσεις. Και οι 2 είναι πολύ καλές μητρικές, διάβασε reviews και τα αντίστοιχα θέματα στο xtremesystems ... υπάρχουν αρκετά και για τις 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.