billis_kou Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2009 Καλημέρα.... αντιμετωπίζω με ένα Laptop το εξής πρόβλημα:Με το που ανοίγει η οθόνη του είναι χωρισμένη στα 6 και έχω 6 desktop........ το έχω κάνει format πέρασα drivers για την κάρτα γραφικών αλλά τπτ το πρόβλημα παραμένει. Το laptop είναι ενός φίλου και είναι μια σύνθεση που έχει κάνει από το πλαίσιο.Κάποιος με αντίστοιχο πρόβλημα ή λύση????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 11, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2009 μηπως εβαλες προγραμμα για πολλα desktop και εχει δημιουργησει αυτο το προβλημα>? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billis_kou Αύγουστος 11, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2009 Όχι φίλε μου το λαπτοπ είναι από φορμάτ και δεν έχει τπτ περιτό απάνω εκτός από τους drivers του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
epivitor Αύγουστος 11, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2009 8400gs ή 8600gs να φανταστω ετσι ?Μαλλον τα επαιξε η gpu σου. Αν εισαι εντος εγγυησης εχει καλως αλλιως παμε γι'αλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billis_kou Αύγουστος 11, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2009 Δλδ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πω τον φίλο μου να το στείλει στο πλαίσιο μπας και του κάνουν από εκεί κάτι..... ας ελπίσουμε πως είναι ακόμα εντός εγγύησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 11, 2009 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2009 Όχι φίλε μου το λαπτοπ είναι από φορμάτ και δεν έχει τπτ περιτό απάνω εκτός από τους drivers του.Βλακεια μου με συγχωρεις και το διαβασα να φανταστειςΙσως να εχει χαλασει και η καρτα, εκτος αν παιζει καποια περίεργη ρύθμιση για Multiple monitors Link to comment Share on other sites More sharing options...
epivitor Αύγουστος 11, 2009 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2009 Μαθε ποια gpu εχει ακριβως και πες μας μηπως φταιει κατι αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billis_kou Αύγουστος 11, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2009 Η GPU είναι μια NVidia 8400 ή 8600 Μ Link to comment Share on other sites More sharing options...
billis_kou Αύγουστος 11, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2009 Και μια φωτο για να δείτε ακριβώς τι βλέπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 11, 2009 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2009 Το πας πλαισιο και αν εχει εγγυηση καλως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
epivitor Αύγουστος 11, 2009 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2009 Μονιμη επιδιορθωση δε γινεται.Πρεπει να αλλαχτει η μητρικη αλλα και παλι μετα απο καιρο θα ξαναεμφανιστει το προβλημα.Αν εισαι εκτος εγγυησης αναγκαστικα πας για καινουργιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Αύγουστος 11, 2009 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2009 Όπα κάτσε,μόνο στα windows το κάνει αυτό,ή ακόμα και στο bios πχ;Δοκίμασε διάφορες αναλύσεις πρώτα,και διάφορα refresh rates,πριν το πασάρει στο πλαίσιο.:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 11, 2009 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2009 Αν έχει εγγύηση το πας αντιπροσωπεία.Αν δεν έχει κοιτάς τα παρακάτω.το κάνει και στο bios?σε εξωτερικό monitor?Αν το κάνει και σε bios και σε εξωτερικό τότε το πρόβλημα είναι κάρτα γραφικών.Αν ΔΕΝ το κάνει σε εξωτερικό monitor είτε σε bios είτε σε κανονική λειτουργία τότε μπορεί να είναι και καλωδιοταινία οθόνης.Γενικά παίζουν αρκετοί συνδυασμοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Αύγουστος 11, 2009 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2009 Φοβερό πάντως δεν έχω ξαναδεί τέτοιο malfunction σε κάρτα γραφικών:help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
billis_kou Αύγουστος 11, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2009 Παίδες έχω δοκιμάσει τα πάντα. Το κάνει και στο bios. Βασικά το κάνει από την ώρα που θα πατήσεις το power. Thanks for help και για τις άμεσες απαντήσεις σας αλλά το βλέπω να πηγαίνει πλαίσιο και να κάνουν εκείνοι ότι είναι να του κάνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.