johnymag Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2009 Έχω από παλιά τ xp και ένας φίλος μ μπορεί ν μ δώσει τ vista ultimate και θα πάρω καινούριο pc..τι να επιλέξω άμα είμαι φανατικός gamer?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snooze Αύγουστος 11, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2009 Μέχρι στιγμής τα XP έχουν τις καλύτερες επιδόσεις στα games.Περιμένεις και μέχρι τον Οκτώβρη να δούμε τα πρώτα benchmarks με τα windows 7, αλλά η αίσθησή μου είναι ότι τα XP θα παραμείνουν το πιο ελαφρύ λειτουργικό για gaming. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Αύγουστος 11, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2009 δεν μιλαμε για 7..μολις βγουνε παω για ultimate με 1000..απο αυτα τα 2 8ελω να δω πιο ειναι καλυτερο..εχω σε ενα αλλο pc μου τα home premium και τα εχω βαρε8ει πια..οποτε μαλλον για xp το βλεπω..καποια αλλη αποψη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagchrist Αύγουστος 11, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2009 κρατα τα xp η μονη διαφορα με τα vista ειναι το dx10 αλλα ειναι ελαφρυτερα και γρηγοροτερα οποτε εχεις μεγαλυτερη ανεση στα παιχνιδια και οταν βγουν με το καλο τα 7 βλεπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Αύγουστος 14, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2009 Τελικά έβαλα svista με δωρεάν αναβάθμιση στα 7..:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoda73 Αύγουστος 14, 2009 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2009 Ο υπολογιστής που θα πάρεις 'σηκώνει' vista; Αν και έχω δοκιμάσει τα 7 δεν το παίρνω ακόμα απόφαση να εγκαταλείψω τα xp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Αύγουστος 15, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2009 τα σηκωνει με το μικρο δαχτιλακι του ποδιου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.